Ενθουσιώδης υποδοχή στο νέο H&M Spot στην Ξάνθη

DPP_547.jpg

Στις 30 Αυγούστου, η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, άνοιξε το 27ο κατάστημα της στην Ελλάδα - στην Ξάνθη, στο 4ο χλμ. Ξάνθης - Πόρτο Λάγος στο Flamingo Park και το γιόρτασε διοργανώνοντας ένα live music show με τον Κώστα Μαρτάκη και τη Θωμαής Απέργη αποκλειστικά για τους πελάτες της.

Μετά το show, πραγματοποιήθηκε το κόψιμο της κορδέλας από την Store Manager, Χριστίνα Ντάβανου και τoν Sales Advisor, Ρέβο Κουλοχασβίλι, που μαζί με τους δύο καλλιτέχνες καλωσόρισαν τους πελάτες που παρόλη τη καταρρακτώδη βροχή έκαναν ουρές για να μπουν πρώτοι στο κατάστημα.

“Η Ξάνθη είναι μια υπέροχη πόλη και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σήμερα ανοίγουμε ένα ολοκληρωμένο κατάστημα Η&Μ ενδυναμώνοντας την παρουσία μας στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Έχω εντυπωσιαστεί με τη θερμή υποδοχή του κόσμου που αψηφώντας τη βροχή γιόρτασε μαζί μας την άφιξη της Η&Μ στην πόλη,” δήλωσε η κα. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος και Βουλγαρίας.

Το κατάστημα των 1.300τ.μ. προσφέρει γυναικεία, αντρική και παιδική μόδα - συμπεριλαμβανομένων των συλλογών LOGG,  &Denim, Underwear και Accessories.

Vicky StoukiComment