ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΝΕΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ FASHION CLUB ΤΟΥ DEREE

 

logo.png

Επίδειξη Μόδας Νέων Σχεδιαστών
από το
Fashion Club του DEREE

-------------------------------

21/3/2013, 13:30 - 15:00, στο DEREE-The American College of Greece

------------------------------

Η φοιτητική ζωή συναντά την μόδα! Στις 21 Μαρτίου 2013 νέοι σχεδιαστές μόδας θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στην επίδειξη που παρουσιάσει το το νέο Fashion Club (Όμιλος Μόδας) του DEREE.

Στην επίδειξη συμμετέχουν γνωστοί αλλά και ανερχόμενοι νέοι Έλληνες σχεδιαστές ρούχων και κοσμημάτων, όπως η Ζήνα Γλού, η Νικόλ Μπράτσου από τη NIZAL, η Έφη Σπηλιακοπούλου από την ελληνική εταιρεία Danoff, και πολλοί άλλοι.

[Fashion Show – Πέμπτη 21/3/2013, 13:30 έως 15:00 – DEREE - The American College of Greece  –  Γραβιάς 6 Αγία Παρασκευή  –  Είσοδος ελεύθερη]

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα: η ίδρυση ενός ομίλου με επίκεντρο τη μόδα στο DEREE ήταν η μεγάλη επιθυμία μιας ομάδας φοιτητών, οι οποίοι με την όρεξή τους για δουλειά, καθώς και με έντονο πνεύμα συνεργασίας κατάφεραν να ιδρύσουν το Fashion Club.

Ο όμιλος μετράει μόνο επτά μήνες ζωής μέσα στους οποίους μπήκαν οι βάσεις για σημαντικές δραστηριότητες. Σκοποί του ομίλου είναι οι συζητήσεις γύρω από την μόδα και την ιστορία της, οι επισκέψεις σε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και οι διοργανώσεις διαφόρων events, μέσα στο DEREE.

Τα φώτα λοιπόν θα λάμψουν και τα μοντέλα/φοιτήτριες, θα περπατήσουν φορώντας πολλές, διαφορετικές εντυπωσιακές δημιουργίες. Στο τέλος της εκδήλωσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους σχεδιαστές.

Vicky StoukiComment