Η H&M ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2013

Η H&M ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2013

Οι Ashley Olsen, Chloe Moretz και Emma Roberts ήταν ανάµεσα στους καλεσµένους χθες το βράδυ στο Παρίσι όπου η Η&Μ παρουσίασε για πρώτη φορά συλλογή της κατά τη διάρκεια της εβδοµάδας µόδας. Η συλλογή της Η&Μ για το φθινόπωρο του 2013 παρουσιάστηκε στους παρευρισκόµενους σε έναν ειδικά διαµορφωµένο χώρο στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Ροντέν, και ταυτόχρονα προβλήθηκε ζωντανά στο hm.com. Η επίδειξη µόδας, που συνδύασε τα κοµψά σχήµατα µε φινετσάτα φορέµατα δηµιουργώντας ένα στυλ αγοροκόριτσου, έδωσε στο κοινό την ευκαιρία να δει τη µόδα της Η&Μ στο πλαίσιο του προγράµµατος επιδείξεων της διεθνούς µόδας. Η συλλογή θα διατίθεται σε περίπου 200 καταστήµατα παγκοσµίως, καθώς και online, από τις 5 Σεπτεµβρίου 2013.

« Μου άρεσε πολύ που είδα τη φθινοπωρινή συλλογή µας στην πασαρέλα της εβδοµάδας µόδας στο Παρίσι. Έδωσε σάρκα και οστά στο πνεύµα που διαπνέει τα ρούχα και στο πώς µπορούµε να συνδυάσουµε διαφορετικά στυλ προκειµένου να δηµιουργήσουµε το δικό µας προσωπικό look. Βασικά κοµµάτια όπως το µάλλινο παλτό, οι ουρές και τα φορέµατα µε πούλιες θα σας χαρίσουν πραγµατική άποψη φέτος το φθινόπωρο», λέει η Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής του τµήµατος σχεδιασµού της H&M.

«Η παρουσίαση βασικών κοµµατιών για το φθινόπωρο στο Παρίσι αποτελεί ιδιαίτερα συναρπαστικό βήµα για την Η&Μ. Η εκδήλωση ήταν µαγική, στηµένη σε ένα κοµψό περιβάλλον µε υπέροχη ατµόσφαιρα. Ήταν πολύ ωραίο να βλέπεις τη µόδα που είναι προσιτή σε όλους να παρουσιάζεται σε µια από τις σηµαντικότερες πρωτεύουσες της µόδας παγκοσµίως», λέει η Margareta van den Bosch, καλλιτεχνική σύµβουλος της Η&Μ.

Η φθινοπωρινή συλλογή δηµιουργήθηκε από την οµάδα σχεδιασµού της Η&Μ και αποτελεί µια παιχνιδιάρικη µίξη διαφορετικών στυλ που συνδυάζουν τις θεατρικές γραµµές µε πιο διακοσµηµένα κοµµάτια. Μαζί µε τις κοντές ουρές και ένα αρρενωπό παλτό βλέπουµε και άλλα ευκολοφόρετα πανωφόρια, όπως το µποέµ σακάκι, το σταυρωτό δερµάτινο µπουφάν ή ένα επίσηµο σακάκι µε φαρδύ κόψιµο. Η φινέτσα και η αίσθηση του παλιού µεγαλείου εντοπίζεται σε κοµµάτια όπως το φόρεµα µε τις πούλιες και την ανοιχτή πλάτη ή το διακοσµηµένο κοµµάτι µε τα κρόσσια που φοριέται στους ώµους, ενώ τα πλεκτά παίζουν βασικό ρόλο, ειδικά ένα πουλόβερ µε κοτσίδες σε περίπλοκο σχέδιο.

Ο στυλιστικός σχεδιασµός της πρώτης επίδειξης µόδας της Η&Μ στην εβδοµάδα µόδας στο Παρίσι ανατέθηκε στον George Cortina, ο οποίος έδωσε τη δυνατότητα στην Η&Μ να παρουσιάσει τη µεγαλύτερη συλλογή της για τη σεζόν υπό ένα εντελώς νέο πρίσµα, µε µοντέλα όπως οι Cara Delevingne, Isabeli Fontana και Arizona Muse. Η διάθεση της συλλογής αντικατοπτριζόταν και στον ειδικά διαµορφωµένο χώρο στον κήπο του µουσείου Ροντέν, που είχε διακοσµηθεί σαν ένα ονειρικό διαµέρισµα όπου ξεχείλιζε η κοµψή αίσθηση πάρτι του Παρισιού της δεκαετίας του ’70. Μετά την επίδειξη, οι καλεσµένοι γιόρτασαν µε τις ερµηνείες της γαλλίδας καλλιτέχνιδας Owlle, καθώς και των 2 Many DJ's.

« Είµαι τόσο ενθουσιασµένη που βρίσκοµαι εδώ αυτή τη στιγµή. Νοµίζω ότι το γεγονός ότι η H&M κάνει αυτή την επίδειξη κατά τη διάρκεια της Εβδοµάδας Μόδας του Παρισιού τοποθετεί την H&M σε ένα εντελώς νέο πλαίσιο», λέει η Chloe Moretz.

« Μου άρεσε η επίδειξη µόδας, και µου αρέσει η H&M. Φοράω τα ρούχα Η&Μ όλη την ώρα, είναι τόσο φορέσιµα και εύκολο να συνδυαστούνε. Η επίδειξη ήταν τόσο φοβερή»,   λέει η Emma Roberts.

« Ήταν µια τόσο καλή επίδειξη. Ένιωσα σαν να βρισκόµουν στο σπίτι της H&M, το οποίο να ήταν επίσης το δικό µου σπίτι. Το διασκέδασα τόσο πολύ», λέει η Cara Delevingne.

_____________________________________________

H Η & M Hennes & Mauritz AB (H&M) ιδρύθηκε στη Σουηδία το 1947 και είναι συνώνυµο της υψηλής ποιότητας, της σύγχρονης µόδας και της προσιτής τιµής. Η Η&Μ έχει µια ευρεία γκάµα προϊόντων που χωρίζεται σε διάφορες σειρές για γυναίκες, άνδρες, εφήβους και παιδιά. Οι συλλογές ενδυµάτων της εταιρείας δηµιουργούνται από τους δικούς της σχεδιαστές, µοντελίστ και υπευθύνους αγορών. Η H&M έχει πάνω από 94.000 υπαλλήλους και πάνω από 2.800 καταστήµατα σε 48 αγορές, συµπεριλαµβανοµένων των καταστηµάτων µε δικαιόχρηση. ₃ια περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hm.com .

Fashion Show, Carine Roitfeld & Ashley Olsen

Fashion Show, Carine Roitfeld & Ashley Olsen

Fashion Show, Caroline de Maigret wearing H&M conscious exclusive

Fashion Show, Caroline de Maigret wearing H&M conscious exclusive

Fashion Show, Emma Roberts & Cloe Moretz wearing H&M

Fashion Show, Emma Roberts & Cloe Moretz wearing H&M

Fashion Show, Tali LEnnox wearing H&M

Fashion Show, Tali LEnnox wearing H&M

Fashion Show: Pixie Geldof, Melissa Georga & Daisy Lowe wearing H&M

Fashion Show: Pixie Geldof, Melissa Georga & Daisy Lowe wearing H&M

Vicky StoukiComment