Η MARGARET ZHANG αποτυπώνει τη μοντέρνα εκδοχή της Εμβληματικής Συλλογής SWAN ΤΗΣ SWAROVSKI

Εμπνευσμένη από τη χάρη, την ομορφιά και την κομψότητα του εμβληματικού κύκνου της, η Swarovski παρουσιάζει μια συλλογή που γιορτάζει αυτό το μοτίβο μέσα από μία σύγχρονη και μοντέρνα ματιά.

Η Nathalie Colin σχολίασε: «Για δεκαετίες, ο κύκνος ήταν το απόλυτο σύμβολο που αντιπροσώπευε την μάρκα Swarovski. Αυτό το σύμβολο θηλυκότητας έχει τη δική του μοναδική προσωπικότητα - όπως ακριβώς και τα κοσμήματα Swarovski. Ως εκ τούτου, μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτό ως στοιχείο του σχεδιασμού στη συλλογή κοσμημάτων. Ένα διαχρονικό και πολύ κομψό μοτίβο για κάθε περίσταση: πιο κλασικό σε αστραφτερό χρυσό χρώμα με καθαρό κρύσταλλο Swarovski, πιο τολμηρό σε μαύρο χρώμα - αυτό είναι το αγαπημένο μου σύμβολο και το επίκεντρο αυτής της συλλογής».

Η Swarovski κάλεσε την Margaret Zhang, ένα είδωλο της μόδας και του στυλ, να αποτυπώσει τη συλλογή σε μια τολμηρή φωτογραφική ιστορία, που χαρακτηρίζεται και εντυπωσιάζει παίζοντας με τις αντιθέσεις μεταξύ των φωτεινών και σκοτεινών μοτίβων.

Το είδωλο της μόδας, Margaret Zhang έλαβε ερεθίσματα από το μπαλέτο για την πραγματοποίηση της τολμηρής φωτογράφισής της, η οποία εξετάζει την εντυπωσιακή αντιπαράθεση μεταξύ μαύρου και λευκού, του Λευκού και του Μαύρου Κύκνου, της κορυφής και της αβύσσου.

Τα εντυπωσιακά πλάνα τονίζουν τα λεπτά κομμάτια που μπορεί να φορεθούν κάθε μέρα, όπως τα Swan μίνι τρυπητά σκουλαρίκια που προσδίδουν μία διακριτική πινελιά λάμψης σε κάθε εμφάνιση. Για πρωτοποριακή και in fashion κομψότητα, τa ευέλικτα Swan jacket τρυπητά σκουλαρίκια διαθέτουν τόνους ροζ χρυσού και Pointiage® κρύσταλλα που λαμπυρίζουν. Εντυπωσιακά μοντέρνα και εξαιρετικά θηλυκά, μπορούν να φορεθούν μόνα για διαχρονικά κομψή εμφάνιση ή με τα Swarovski Crystal Pearl jacket για μια πιο τολμηρή εμφάνιση.

Κάνοντας μια στροφή στην λάμψη της, η Swarovski παρουσιάζει μια αναμφισβήτητα σύγχρονη εκδοχή εύκολων και chic κομματιών που κάνουν τη σύγχρονη γυναίκα να αισθάνεται λαμπερή και πιο σίγουρη κάθε στιγμή της ημέρας.