Η καλοκαιρινή καμπάνια Accessorize με φόντο τη Χαβάη

Το αγαπημένο high street brand αποκαλύπτει τη νέα παγκόσμια high summer καμπάνια του με φωτογράφο τον Victor Demarchelier, το νεοτερο υιό του θρυλικού φωτογράφου Patrick Demarchelier. H νέα καμπάνια αποτυπώνει αβίαστα τη δροσερή διάθεση του καλοκαιριού στην εξωτική Χαβάη με κεντρικό πρόσωπο τη Nadine Leopold. Για μία ακόμη φορά τα ηνία της φωτογράφισης τα αναλαμβάνει η πρωτοποριακή Sam Ranger.

Γεμάτη με ενέργεια και δημιουργικότητα, η νέα καμπάνια παρουσιάζει τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του brand με τις beach, holiday, festival και occasion σειρές. Oι καλοκαιρινές συλλογές Cabana και Belize  με τα διακοσμημένα bikini, τα παιχνιδιάρικα καφτάνια που είναι στολισμένα με κρόσσια και pom pom και τα κοσμήματα από πολύχρωμες χάντρες που φοριούνται σε layers, κατέχουν κυρίαρχη θέση στην καμπάνια, η οποία κατακλύζεται από γραφικές παραλίες και τροπικά τοπία που κρατούν στο μοντέλο συντροφιά μαζί με πολύχρωμους παπαγάλους. 

Για την καλοκαιρινή περίοδο, τα Accessorize προτείνουν κροσέ φορέματα και bikini, statement κολιέ με ανατολίτικο χαρακτήρα, head chains σε hippie διάθεση και γυαλιά ηλίου aviator- όλα αποτυπωμένα σε ένα φυσικό τοπίο σκουρόχρωμων αμμόλοφων.