Η STRADIVARIUS λανσάρει την πρώτη σειρά μόδας για άνδρες

Η σειρά Stradivarius Man είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα διεθνώς, καθώς και στο online κατάστημα.

Η πρώτη σειρά ανδρικής μόδας της Stradivarius είναι διαθέσιμη στα φυσικά καταστήματα 17 χωρών, καθώς και online σε 22 χώρες από την 1η Φεβρουαρίου 2017. Η κολεξιόν Stradivarius Man παρουσιάζεται σε ειδικά σχεδιασμένους χώρους σε εμβληματικά καταστήματα του ομίλου Inditex και θα συνεχίσει να επεκτείνεται στο υπόλοιπο δίκτυο, τους επόμενους μήνες.

Η πρώτη κολεξιόν Stradivarius Man δημιουργήθηκε για νέους άνδρες που αγαπούν τη μόδα και αναζητούν τρόπους να εκφράσουν την προσωπικότητα και το στυλ τους, χωρίς να θυσιάζουν την άνεση. Είναι χωρισμένη σε τρεις ενότητες για να προσφέρει ρούχα μόδας για κάθε ώρα της ημέρας και για κάθε δραστηριότητα. Η σειρά Smart περιλαμβάνει τα πιο κοσμοπολίτικα κομμάτια, με απλά ρούχα σε καθαρές γραμμές και στιβαρά χρώματα. Το casual look, που κυριαρχείται από φυσικές ίνες και ουδέτερα χρώματα, αποτελεί τη σειρά Cotton, ενώ η σειρά Denim –κλασική αναφορά για τη Stradivarius- περιλαμβάνει καινοτόμα υφάσματα denim και ιδιαίτερα σχέδια.

Ο βρετανός George Alsford είναι το μοντέλο που αντιπροσωπεύει την εικόνα του λανσαρίσματος και ο πρώτος εκπρόσωπος της φιλοσοφίας και των αξιών της Stradivarius Man. "Θεωρώ τον εαυτό μου gentleman με μια πλευρά παλιόπαιδου," λέει ο ίδιος στο video παρουσίασης της σειράς.

Για να γιορτάσει το νέο λανσάρισμα, η Stradivarius προσφέρει έκπτωση 20% στους συνδρομητές του newsletter Stradivarius Man, κατά το διάστημα 1-5 Φεβρουαρίου.