Το COLORAMA της PULL&BEAR παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις για την Άνοιξη

Οι νέες κολεξιόν της PULL&BEAR προτείνουν τολμηρά σχέδια, αστικό πνεύμα και κυρίαρχα χρώματα – ροζ για τα κορίτσια και πορτοκαλί για τα αγόρια.

Τολμηρά σχέδια, καθαρή αστική διάθεση, πίστη στο streetwear στυλ του brand και τόνοι χρώματος. Αυτά είναι, σε γενικές γραμμές, τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων κολεξιόν της Pull&Bear, του νεανικού brand μόδας του Inditex Group. Οι νέες σειρές παρουσιάζονται σε μια φωτογράφιση μόδας που σκιαγραφεί τις νέες τάσεις για την Άνοιξη κάτω από τον υποβλητικό και επεξηγηματικό τίτλο – Colorama.

Οι προτάσεις για τα κορίτσια περιλαμβάνουν βασικά στοιχεία και λεπτομέρειες όπως τρέσες (σε φούτερ, φούστες, μπλούζες και φορέματα), ασύμμετρα κοψίματα και διαφανή υλικά, με το ροζ να είναι το βασικό χρώμα. Άλλα σημαντικά στοιχεία είναι το κλασικό vichy καρό και οι μεταλλικές λεπτομέρειες. Τα t-shirt στολίζονται με τυπωμένα μηνύματα, ενώ τα ρούχα «παρανομούν» αφήνοντας να φαίνεται το σουτιέν.

Τα σχέδια για τα αγόρια έχουν ένα βασικό χρώμα – το πορτοκαλί – και δείχνουν αναφορές στην πανκ αισθητική, προσαρμοσμένη να ταιριάζει στους νέους της πόλης. Την προσοχή τραβούν τα πουκάμισα με κεντήματα και τα πλυμένα denim. Το καμουφλάζ, σε διάφορους συνδυασμούς, προσθέτει προσωπικότητα στις νέες τάσεις.

Η φωτογράφηση έγινε από τον ιταλό φωτογράφο Dario Catenalli, αποκλειστικά πάνω σε άχρωμο φόντο. Τα μοντέλα που συμμετέχουν είναι οι Lauren de Graaf, Anton Toftgard, Hyun Ji Shin και Jazz Pope.