Η PULL&BEAR είναι χορηγός του διαγωνισμού SURFING PANTÍN CLASSIC GALICIA & λανσάρει μία περιορισμένης έκδοσης σειρά ρούχων Pantin Classic Exclusive Collection

Η Pantin Classic Exclusive Collection της PULL&BEAR για άνδρες και γυναίκες διατίθεται αποκλειστικά online στο PULLANDBEAR.COM και στο εποχικό κατάστημα στην παραλία Pantín στη Λα Κορούνια (Ισπανία) κατά τη διάρκεια των αγώνων. 

Η Pull&Bear είναι ο επίσημος χορηγός του Pantín Classic Galicia Pro, του πιο γνωστού διαγωνισμού surfing στην Ισπανία, που θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 30 Αυγούστου ως τις 4 Σεπτεμβρίου στην παραλία Pantín (Valdoviño, A Coruña, βοριοδυτική Ισπανία). Για να γιορτάσει αυτή τη συνεργασία, το νεανικό brand δημιούργησε μια αποκλειστική κολεξιόν που εκφράζει το πνεύμα του surfing.

Η σειρά περιλαμβάνει πουλόβερ, παντελόνια jogging, T-shirts, παρκά, bomber jackets και πολλά αξεσουάρ – πετσέτες πόντσο, frisbees, καπέλα, τσάντες και σακίδια. Η κολεξιόν είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα PULLANDBEAR.COM σε 15 χώρες μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.

Στη διάρκεια της διεξαγωγής του 29ου Pantín Classic Galicia Pro, η Pull&Bear θα διατηρεί ένα κατάστημα στην περιοχή κοντά στην παραλία, όπου θα διατίθεται η κολεξιόν.

 

Vicky StoukiComment