Μοναδικές κρυστάλλινες αποχρώσεις στα στιλάτα βραχιόλια CRYSTALDUST της Swarovski για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016

Αντλώντας έμπνευση από την ιδέα ενός κρυστάλλινου γαλαξία, η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 της Swarovski περιλαμβάνει μια σειρά από μοντέρνα και ευκολοφόρετα κομμάτια που προσδίδουν μια κομψή πινελιά σε κάθε στυλ. Τα ολοκαίνουργια βραχιόλια Crystaldust, αποτυπώνουν τη χαρακτηριστική τεχνογνωσία της Swarovski στο κρύσταλλο, και είναι διακοσμημένα με το φινίρισμα Crystal Rocks που διαθλά το φως και προσδίδει εκθαμβωτική λάμψη σε οποιαδήποτε εμφάνιση.

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, Nathalie Colin, σχολίασε: «Το Crystaldust είναι ένα νέο βραχιόλι που διατίθεται σε πολυάριθμες κρυστάλλινες αποχρώσεις, οι οποίες ταιριάζουν σε πρωινά και βραδινά σύνολα. Το διπλό βραχιόλι μπορεί να φορεθεί μόνο του, προσδίδοντας κομψότητα σε κάθε σύνολο, ενώ το μονό φοριέται και μαζί με άλλα κομμάτια, προσθέτοντας μια νότα πρωτοτυπίας στο στυλ σας. Με τα μονόχρωμα βραχιόλια Crystaldust μπορείτε να προσθέσετε μια διαχρονική κομψή πινελιά σε κάθε σας look ενώ με τα πιο έντονα, να δημιουργήσετε αντιθέσεις με αυτές των ρούχων σας».

Χάρη στις οκτώ trendy αποχρώσεις τόσο στα μονά βραχιόλια με άνοιγμα όσο και στα σπιράλ σχέδια, το Crystaldust προσφέρει άπειρες δυνατότητες για να συνδυαστεί και να φορεθεί με άλλα κοσμήματα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της πολυδιάστατης γυναίκας που θέλει να εναλλάσσεται ανάμεσα στο αβίαστα εκλεπτυσμένο στυλ και στην εντυπωσιακή λάμψη. 

Vicky StoukiComment