Επιρροή από το 1990 & πίστη στο πνεύμα του STREETWEAR συνθέτουν την τάση για τη νέα κολεξιόν Φθινόπωρο – Χειμώνα της PULL&BEAR

Οι νέες κολεξιόν του νεανικού brand PULL&BEAR της Inditex παρουσιάζονται σε μια σειρά φωτογραφιών από τους κοσμοπολίτικους δρόμους του Λονδίνου.

Η έντονη επιρροή από τη βασική δεκαετία του 1990 στη γυναικεία κολεξιόν και η εμμονή στο πνεύμα του streetwear για τις ανδρικές σειρές, χαρακτηρίζουν την κολεξιόν της Pull&Bear για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2016-17. Παρουσιάζονται σε μια σειρά εικόνων από τη φωτογράφο Fanny Latour-Lambert και ένα video από τον Liam Gleeson, με φόντο το αστικό, κοσμοπολίτικο τοπίο των δρόμων του Λονδίνου. Η καμπάνια τιτλοφορείται 'Stardust'.

Τα μοντέλα Allie Barrett, Georgina Lloyd Yorke και Sigrid Vieira παρουσιάζουν τα ρούχα για τα κορίτσια, σε ένα grungy punk look που φιλτράρεται μέσα από το στυλ της Pull&Bear, παράλληλα με στοιχεία glam rock από το 1970, τους ευδιάκριτους όγκους του 1980 και την εικονογραφία του 1990.

Αυτές οι αναφορές μεταφράζονται σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων σε ντελικάτα υλικά (βελούδο, σατέν), μεταλλικές λεπτομέρειες, κεντήματα, πούλιες, καθώς και βαμβακερά ρούχα και φυσικά το denim που κυριαρχεί σε όλα τα look. Στα τυπώματα βρίσκουμε σκωτσέζικα καρό, αθλητικές ρίγες και floral.

Στις ανδρικές κολεξιόν, με μοντέλα τους Billy Vandendooren, Benno Bulang και Elliot Vulliod, βρίσκουμε το αστικό και σύγχρονο πνεύμα της Pull&Bear. Η σειρά επανεμφανίζεται με έναν κοσμοπολίτικο και μοντέρνο αέρα, με στοιχεία ακατέργαστα και σκληρά στα φινιρίσματα και τις ξεχωριστές γραμμές.

Η σειρά Black προβάλλει με φιλοδοξία να απευθυνθεί στους πιο παρατηρητικούς και γνώστες της μόδας. Υπάρχουν ακόμα δύο νέες κολεξιόν: η Nu-Tech που συνδυάζει τεχνικά σπορ υλικά με μοντέρνα σιλουέτα, και η Trap, μια σειρά σε μαύρο και λευκό με μεγάλα τυπογραφικά τυπώματα με slogan του δρόμου.

 

Vicky StoukiComment