Η νέα παιδική συλλογή Marks & Spencer για το Φθινόπωρο/Χειμώνα ’16 φέρνει τα παιδιά πίσω στα θρανία με μοναδικό στυλ!

 

Καθώς οι καλοκαιρινές διακοπές βρίσκονται ήδη στο τέλος τους και ο Σεπτέμβριος μας  «χτυπάει» την πόρτα, είναι η ώρα να ξεκινήσει η προετοιμασία των μικρών μας φίλων για τη νέα σχολική χρονιά! Στα Marks & Spencer θα βρείτε όλα όσα χρειάζονται για μία χαρούμενη επιστροφή στα θρανία, γεμάτη στυλ!

Η νέα συλλογή ξεχωρίζει για τους παιχνιδιάρικους συνδυασμούς και τα μοντέρνα σχέδια. Ρίγες, αστέρια και ιδιαίτερα prints δημιουργούν μοναδικές εμφανίσεις, ενώ ξεχωρίζουν οι ανάγλυφες στάμπες, είτε μάλλινες είτε με γκλίτερ και τα υφασμάτινα patches που κοσμούν τα ρούχα. Άνετες φόρμες και  φούτερ σε υπέροχα χρώματα, τζιν σαλοπέτες και παντελόνια, θα κάνουν την καθημερινότητά των παιδιών ακόμα πιο διασκεδαστική!

Η υψηλή ποιότητα των υφασμάτων των M&S εγγυάται την αντοχή τους, ακόμα και στις πιο «αντίξοες» συνθήκες, όπως το παιχνίδι στην παιδική χαρά και το συχνό πλύσιμο, καθώς, χάρη στην τεχνολογία StayNew™, τα χρώματα διατηρούνται ζωντανά για πολύ περισσότερο.

Με έμφαση στον καινοτόμο σχεδιασμό και την ποιότητα, η παιδική συλλογή των Marks & Spencer για το φθινόπωρο / χειμώνα ’16- ‘17 υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με χαμόγελα και μοναδικό, μοντέρνο βρετανικό στιλ, σε τιμές που θα λατρέψετε!

  

#marksandspencer

 

Vicky StoukiComment