Η Oysho παρουσιάζει το CITY LIGHTS , τη νέα κολεξιόν gymwear με πρωταγωνιστές την ισπανική Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής

Η  ισπανική Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής παρουσιάζει τη νέα κολεξιόν gymwear της Oysho.  Οι Alejandra Quereda, Lourdes Mohedano, Elena López, Sandra Aguilar και Artemi Gamezou ,  τα πέντε μέλη της ομάδας που θα αγωνιστεί τον προσεχή Αύγουστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, πρωταγωνιστούν σε μία καμπάνια στην οποία το φως και κίνηση σε μια μεγάλη πόλη εμπνέουν την κολεξιόν.

Ο φωτογράφος Daniel Sannwald μας μεταφέρει αμέσως σε μέρη όπως το Τόκιο ή η Νέα Υόρκη, όπου τα φώτα σβήνουν με την κίνηση σε διαρκή βάση.

Ακριβώς αυτή η ακούραστη κίνηση των μεγαλουπόλεων εμπνέει μια καμπάνια που έχει στόχο να μεταδώσει το πνεύμα της υπέρβασης, της προσπάθειας, της επιμονής, του χαρακτήρα και της προσωπικότητας της ισπανικής Ομάδας Ρυθμικής Γυμναστικής, μέσω μιας κολεξιόν γεμάτη αποχρώσεις.

Το χρωματικό φάσμα βασίζεται σε τμήματα χρωμάτων που θυμίζουν τόνους μιας κοσμοπολίτικης πόλης τη νύχτα, δίνοντας αποτέλεσμα έναν συνδυασμό αποχρώσεων του κοβαλτίου, του μοβ και του μαύρου με απαλούς τόνους νέον. Τα τυπώματα που αναπαριστούν τα φώτα της μεγαλούπολης, που επίσης ξεχωρίζουν και αποτελούν τον κύριο κορμό της κολεξιόν.

Όσο για το σχεδιασμό, η Oysho ποντάρει σε διάφορες άνετες γραμμές με καθαρά σχέδια από τα οποία δημιουργούνται ενδύματα τεχνικά πιο εξελιγμένα, τα οποία προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε τύπο γυναικείου σώματος ή αθλητικού αγωνίσματος. Επιπλέον, σε αυτή την κολεξιόν υπάρχουν ενδύματα σε κοψίματα χωρίς ραφέςμε αόρατες ραφές, που προσδίδουν περισσότερη άνεση την ώρα της προπόνησης.

Τα υφάσματα είναι προσαρμοσμένα με τρόπο που να αφήνουν το δέρμα να αναπνέει και το σώμα να εκτελεί κινήσεις ελεύθερα. 

Όλα τα ενδύματα είναι σχεδιασμένα για να τις ντύνουν για προπονήσεις τόσο  σε εσωτερικό  όσο και σε  εξωτερικό χώρο .

Μεταξύ των νέων προτάσεων που παρουσιάζονται, διακρίνονται τα κολάν με έντονα τυπώματα, τα αθλητικά τοπ με εργονομικές λεπτομέρειες, τα αθλητικά τζάκετ και οι ολόσωμες φόρμες με τμήματα χρωμάτων. 

Επίσης, σε αντιστοιχία με τις προηγούμενες κολεξιόν, η Oysho προτείνει επίσης επιλογές Free time, ενδύματα έτοιμα που φοριούνται τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο δρόμο, ποντάροντας στις κολεξιόν που συνδυάζουν τη μόδα με τον αθλητισμό.

Oysho presenta CITY LIGHTS la nueva colección gymwear protagonizada por el Equipo Español de Gimnasia Rítmica. La nueva colección CITY LIGHTS Pre-fall 2016 estará disponible a partir del 27 de julio en http://www.oysho.com y a finales de mes en tiendas Oysho.
Vicky StoukiComment