Τα εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου EyeShine του οίκου FENDI για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016

Ως καθαρή έκφραση της αποκλειστικής νεωτερικότητας και θηλυκότητας που ενέπνευσε το Fashion Show του FENDI Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016, οι νέοι σκελετοί αποθεώνουν τις εκλεπτυσμένες αλλά αυστηρές γεωμετρίες που υπογραμμίζονται από έναν κομψό αισθησιασμό.

Αυτή η νέα Συλλογή αντικατοπτρίζει την κορυφαία τεχνογνωσία και δημιουργικότητα του Ιταλικού Οίκου μέσα από ένα φουτουριστικό σχεδιασμό, ενισχυμένο από το μαγνητικό, καθρεπτέ εφέ όλου του σκελετού.

Ο εμβληματικός σκελετός «πλαίσιο εντός πλαισίου» αντιπροσωπεύει την καθαρή  αρμονία μεταξύ των απόλυτα στρογγυλών φακών και της μεταλλικής καθρεπτέ γέφυρας, αποδίδοντας με σύγχρονο τρόπο το «μάτι της γάτας» στη φόρμα.

Ο τολμηρός σχεδιασμός καθορίζεται από διακριτική κομψότητα, όπως στην γραμμή από σμάλτο που πλαισιώνει τους φακούς και ταιριάζει με το χρώμα τους, ενώ το διαφανές περίγραμμα τονίζει την χαρακτηριστική αιωρούμενη γεωμετρία του σκελετού

Η χρωματική παλέτα κινείται στις αποχρώσεις του Fashion Show Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016: κίτρινο χρυσό με χρυσούς καθρεπτέ φακούς, τιρκουάζ με μπλε καθρεπτέ φακούς, λευκό με ασημί καθρεπτέ φακούς και σκούρο ρουτένιουμ με μαύρους καθρεπτέ φακούς.

 

Τα νέα γυαλιά ηλίου Fendi EyeShine διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών (μοντέλο FF 0177/s).

Vicky StoukiComment