Η PULL&BEAR συμμετέχει σε ένα group ‘FITSTAGRAMMERS’ για να διαδώσει τη νέα κολεξιόν GYMWEAR στα social media

Οι αθλητές χρησιμοποιούν το Instagram για να μοιράζονται σκηνές από την προπόνησή τους, την ώρα που δοκιμάζουν τη νέα αθλητική σειρά της PULL&BEAR...

Η Pull&Bear συμμετέχει σε ένα νέο, μοντέρνο κίνημα – αυτό που οι αθλητές δείχνουν και μοιράζονται τις ικανότητές τους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Το brand συνεργάζεται με ένα group διεθνών fitstagrammers (fan των σπορ που μοιράζονται την καθημερινότητά τους στο Instagram) και έτσι διαδίδει τις νέες κολεξιόν gymwear για άνδρες και γυναίκες.

Μεταξύ των συντελεστών του project είναι οι fan του fitness Eyal Booker και Jessica Allen, καθώς και οι ειδικοί στη yoga David Larrazabal και Morgan DeYoung. Όλοι έχουν επιτυχημένους λογαριασμούς στο Instagram με μεγάλες κοινότητες από followers.

Η νέα κολεξιόν διαθέτει υφάσματα που αφήνουν το δέρμα να αναπνέει, άνετα ρούχα και έντονα φλούο χρώματα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας κολεξιόν Gymwear της Pull&Bear. Η γκάμα περιλαμβάνει κομμάτια που ταιριάζουν σε κάθε είδος σπορ, με βασικά στοιχεία τις καθαρές γραμμές, τα ελαστικά υλικά, τα κλεισίματα με φερμουάρ, τις ειδικές τσέπες για κλειδιά ή κινητό… Γραμμές και λεπτομέρειες σε έντονα φλούο χρώματα έρχονται σε αντίθεση με τους κυρίαρχους σκούρους τόνους, ενώ γίνονται ιδιαίτερα ευδιάκριτα όταν κάποιος ασκείται στο ύπαιθρο.

Vicky StoukiComment