Πρωτοποριακός συνδυασμός από Ξύλο & Καουτσούκ στην ειδική έκδοση των ανδρικών γυαλιών BOSS για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016

Τα γυαλιά BOSS παρουσιάζουν μία ειδική έκδοση των αντρικών γυαλιών ηλίου και γυαλιών οράσεως  για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016. Χάρη στους βραχίονες που είναι κατασκευασμένοι από έναν πρωτοποριακό συνδυασμό πραγματικού ξύλου και χρωματιστού καουτσούκ, τα γυαλιά αντικατοπτρίζουν την σύγχρονη αισθητική και την κομψή εμφάνιση της μάρκας.

Τα γυαλιά ηλίου BOSS 0777/S & 0776/S και γυαλιά οράσεως BOSS 0779 & 0778 συνδυάζουν μία αίσθηση με ρετρό έμπνευση με προηγμένα υλικά, και διαθέτουν σχέδια στρογγυλά και τετράγωνα επίσης με ελαφρύ σκελετό από ασετάτ. Ο συνδυασμός του εύκαμπτου καουτσούκ και του ξύλου εγγυάται ανώτερη άνεση και τέλεια εφαρμογή, ενώ η υπογραφή BOSS την προσοχή στη λεπτομέρεια, για παράδειγμα, σε μια διπλή μεταλλική γέφυρα στο ύφος της καμπάνιας, ολοκληρώνει κάθε κομμάτι.

Η χρωματική παλέτα των γυαλιών ηλίου είναι η ακόλουθη: μπλε ματ και ανοιχτό χρυσό με ξύλο καρυδιάς και χακί καουτσούκ, σκούρα ταρταρούγα και σκούρο ρουτένιουμ με σκούρο ξύλο καρυδιάς και πράσινο καουτσούκ, και μαύρο και ασημί με ξύλο καρυδιάς και πράσινο καουτσούκ. Τα γυαλιά οράσεως παρουσιάζονται σε διακριτικούς συνδυασμούς αποχρώσεων ταρταρούγα/καφέ, μαύρο/σκούρο καφέ, μπλε/καφέ και μαύρο/καφέ.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου BOSS παράγεται και διανέμεται από το Safilo Grοup.

Vicky StoukiComment