Η Oysho παρουσιάζει τη νέα της κολεξιόν για την παραλία SS16 σε συνεργασία με τη διεθνή καλλιτέχνιδα Miren Doiz

Η Oysho και η τέχνη συναντώνται πάλι για να δημιουργήσουν μια νέα κολεξιόν στην οποία τα ασύμμετρα κοψίματα και τα εντονότερα χρώματα της χρωματικής παλέτας αντικατοπτρίζουν το πιο καλλιτεχνικό πνεύμα της μόδας.

Μπικίνι, τρικίνι και ολόσωμα μαγιό πρωταγωνιστούν στη νέα κολεξιόν για την παραλία SS16 της Oysho, στην οποία μία επιλογή ιδιαίτερων υφασμάτων, η ανανέωση των σχεδίων και των πιο ζωηρών χρωμάτων ενσωματώνονται σε μια τέλεια αρμονία.

Η ποικιλία προτάσεων της μάρκας στη νέα σειρά της για την παραλία περιλαμβάνει μια ευρεία παλέτα με διάφορες αποχρώσεις του μπλε, του κόκκινου, του πράσινου και του κίτρινου. Τα βασικά χρώματα ξετυλίγονται για να σχηματίσουν ένα φάσμα έντονων και ποικίλων αποχρώσεων.

Τα νέα κοψίματα των ρούχων για την παραλία έχουν πετυχημένη  εφαρμογή  που κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα. Επίσης, τα υφάσματα αναπνέουν και έχουν την ιδιότητα quick dry.

Η Oysho ποντάρει σε μια σειρά με καλλιτεχνική έννοια, όπου η δύναμη του χρώματος και η δημιουργική εμπειρία αναλαμβάνουν έναν ιδιαίτερο ρόλο σε αυτή την κολεξιόν, στην οποία έχει συμμετάσχει η καθιερωμένη στο διεθνή χώρο καλλιτέχνιδα Miren Doiz.

Σαν να επρόκειτο για κατοικημένους πίνακες, οι νέες προτάσεις της Oysho δημιουργούνται στον κόσμο της φαντασίας αυτής της καλλιτέχνιδας από τη Ναβάρα, η οποία ζωντανεύει τα ρούχα της μάρκας και τους δίνει μια καλλιτεχνική χροιά..

Η Oysho συνεχίζει να υπολογίζει στους νέους υποσχόμενους δημιουργούς της χώρας και μαζί με την καθιερωμένη καλλιτέχνιδα Miren Doiz, επεξεργάστηκαν όλοι μαζί το lookbook αυτής της νέας κολεξιόν για την παραλία SS16. Η Doiz σχεδίασε για την περίσταση ένα ομοίωμα βιτρίνας στο οποίο ενσωματώνει στοιχεία στα οποία “δίνει ζωή”. Αυτή η ίδια καλλιτεχνική και ιδιαίτερη βιτρίνα έγινε αντικείμενο έκθεσης στο flagship store της Oysho στην Corso Vittorio Emanuele με την ευκαιρία του Διεθνούς Σαλονιού Επίπλου στο Μιλάνο, που διεξήχθη στις αρχές του Απριλίου, και θεωρείται μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκδηλώσεις σχεδίου και διακόσμησης. 

Vicky StoukiComment