Η νέα γυναικεία και ανδρική συλλογή γυαλιών ηλίου του TOMMY HILFIGER για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016

Ο Tommy Hilfiger, που ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], με χαρά παρουσιάζει τη συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016, κατασκευασμένη από τη Safilo Group S.p.A. Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως για άνδρες και γυναίκες χαρακτηρίζεται από φωτεινά χρώματα και εκλεκτικές λεπτομέρειες που συνδυάζουν λειτουργικότητα, άνεση, ευελιξία και στυλ. Η συλλογή, διαθέσιμη από τον Ιανουάριο του 2016, είναι εμπνευσμένη από πολυτελείς κρουαζιέρες στα νησιά τη δεκαετία του '50, τότε που το να ταξιδεύει κανείς με στιλ ήταν εξίσου σημαντικό με τον ίδιο τον προορισμό.

Vintage style με μία σύγχρονη προσέγγιση

Μοντέρνα όσο και λειτουργικά τα γυαλιά ηλίου TH 1378/S και TH 1379/S και οράσεως TH 1381 σε σχήμα πεταλούδα είναι εμπνευσμένα από κάποιο λαμπερό τουριστικό θέρετρο της Αβάνα και διαθέτουν κομψό, απολύτως επίπεδο σχεδιασμό και λεπτές μεταλλικές λεπτομέρειες. Το μοντέλο των γυαλιών ηλίου διατίθεται σε δύο εκδοχές, χωρίς σκελετό και με ασετάτ σκελετό, ενώ η χρωματική του παλέτα περιλαμβάνει συνδυασμούς όπως ματ χρυσό με καφέ φακούς, ασημί/γαλακτερό λευκό με σκούρους γκρι φακούς, χάλκινο/χρυσό με μπλε φακούς, μαύρο/ασημί με γκρι φακούς, κλασσική ταρταρούγα/χρυσό με μπλε φακούς, δαμασκηνί/ασημί με μπορντό φακούς και μπλε/χρυσό με γκρι φακούς. Τα γυαλιά οράσεως διατίθενται σε μαύρο/ασημί, ταρταρούγα/χρυσό, δαμασκηνί/ασημί και πράσινο/χρυσό.

 

Ανοιξιάτικο όνειρο με έμπνευση τη φύση

Εμπνευσμένα από τα πλούσια χρώματα και τις υφές των τροπικών δασών της Ντομίνικα τα ανδρικά γυαλιά ηλίου TH 1383/S και οράσεως TH 1384 συνδυάζουν ρετρό φυσικά χρώματα με σύγχρονες λεπτομέρειες, όπως ο λεπτός μεταλλικός βραχίονας σε σχήμα βέλους. Το μοντέλο των γυαλιών ηλίου διατίθεται σε κλασσικό είναι διαθέσιμα σε σκούρο γκρι/χρυσό με πράσινους φακούς, μπλε γκρι/ρουτένιουμ με καφέ φακούς, ματ μπλε/μπλε με αεροπορικούς φακούς, γκρι κυπαρισσί/ρουτένιουμ με μαύρους φακούς και μαύρο/ρουτένιουμ με γκρι φακούς. Τα γυαλιά οράσεως διατίθενται σε σκούρο γκρι/χρυσό, μπλε γκρι/ρουτένιουμ, ματ μπλε/μπλε, ματ γκρι/ρουτένιουμ, και μαύρο/ ρουτένιουμ

 

Ναυτικό στυλ στην ακροθαλασσιά  

Με χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει το ξεβαμμένο θαλασσί και τις ουδέτερες αποχρώσεις της άμμου τα ανδρικά γυαλιά ηλίου TH 1391/S και οράσεως TH 1393 μας ταξιδεύουν στις ακτές της Νέας Αγγλίας, αντλώντας έμπνευση από το γαλάζιο της θάλασσας, τις αμμουδερές παραλίες και τα ξασπρισμένα από τον ήλιο θαλασσόξυλα. Αυτά τα μοντέλα διαθέτουν ξεχωριστούς βραχίονες, ρετρό διάθεσης σε σχήμα βέλους και μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς, όπως μαύρο/γκρι με γκρι φακούς, ταρταρούγα/μπλε με καφέ φακούς, κόκκινο/μπλε με γκρι φακούς, γκρι/κίτρινο με μπλε καθρεπτέ φακούς και κυπαρισσί/κόκκινο με γκρι φακούς. Τα γυαλιά οράσεως διατίθενται σε μαύρο/γκρι, ταρταρούγα/μπλε, μπλε αεροπόρου/κόκκινο και κόκκινο/κυπαρισσί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συλλογή γυαλιών Tommy Hilfiger παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.  Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.

 

Vicky StoukiComment