Η Blanca Suarez πρωταγωνίστρια στην πρώτη «Βoat Μovie» της WOMEN’SECRET !

Η πρώτη «Boat Movie» της Women’secret με πρωταγωνίστρια την Blanca Suárez,  είναι γεγονός! Η νέα καμπάνια “My Secret Dream”, που στηρίζεται στο ανατρεπτικό concept “Boat Movie”, σας ταξιδεύει στην πιο κρυφή φαντασίωσή σας, εκεί όπου αισθάνεστε η πιο… sexy γυναίκα στη γη!

Στη καρδιά της νέας καμπάνιας της Women’secret, που κυκλοφορεί στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016, βρίσκεται μία ταινία γυρισμένη εξολοκλήρου σε ένα εντυπωσιακό ιστιοπλοϊκό σκάφος, στην οποία πρωταγωνιστεί η πανέμορφη και sexy Blanca Suárez και οκτώ πολύ διαφορετικοί άντρες.

Στην καμπάνια “My Secret Dream”,  η Blanca Suárez εκπροσωπεί την γυναίκα της Women'secret – μια γυναίκα που αισθάνεται "όμορφη, άνετη και sexy" όλη ημέρα, κάθε μέρα. Στην ταινία, όπου τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας θολώνουν και περιπλέκονται, η Blanca μεταμορφώνεται σε μια θεά, αισθάνεται μια βασίλισσα, μια diva που αποπνέει αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Ο Jaume Miquel, γενικός διευθυντής της Women’Secret δήλωσε: «Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη swimwear καμπάνια της Women’Secret και γι’ αυτό το λόγο θέλαμε να παρουσιάσουμε κάτι πολύ διαφορετικό, που θα εξέπληττε τους καταναλωτές μας.» Ευχαρίστησε τη Blanca για τη δέσμευσή της στην εταιρία και ανέφερε : «Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνεργασία που είχαμε με τη Blanca» προσθέτοντας ότι : «Πρόκειται για μια εξαιρετική ηθοποιό που συνάδει απόλυτα με τις αξίες που πρεσβεύει το brand: είναι όμορφη , επαγγελματίας και αγαπάει τη μόδα, αδιαφορώντας όμως για τα στερεότυπα που επιβάλλει. Είναι μια γυναίκα με πραγματική ομορφιά.»

Η ηθοποιός Blanca Suárez, η οποία καταφέρνει να εξισορροπεί μοναδικά τον αισθησιασμό με την κομψότητα στην καμπάνια «My Secret Dream», παραδέχθηκε ότι : «Έχω δει πολλές διαφημιστικές καμπάνιες της Women'Secret , με πανέμορφα μοντέλα και υπέροχα ρούχα και, ξαφνικά μια μέρα, βλέπω τον εαυτό μου να φιγουράρει ως το πρόσωπο της νέας συλλογής της Women'secret». Η Blanca, η οποία «έχει μεγαλώσει με την Women'Secret», τόνισε «Λατρεύω σε αυτήν την εκστρατεία, το ότι  -χρησιμοποιώντας το σκάφος- αποφεύχθηκε η κλασσική σκηνή στην παραλία, εξασφαλίζοντας ένα αποτέλεσμα αισθητά κομψότερο. 

 

 

 

 

Blanca Suárez es la protagonista de nuestra nueva colección primavera-verano 2016 a través de un novedoso formato: una Boat Movie. MY SECRET DREAM #womensecret http://womensecret.com http://instagram.com/womensecretofficial https://www.facebook.com/womensecret https://twitter.com/womensecret

Women’secret: Pretty, comfortable & sexy

Το brand Women’secret δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1993, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας έως σήμερα και το 2001 πραγματοποίησε την επέκταση του σε διεθνές επίπεδο. Αποτελεί μέλος του Cortefiel Group, του δεύτερου μεγαλύτερου group λιανικής πώλησης στην Ισπανία. Σήμερα αριθμεί πάνω από 650 καταστήματα σε περισσότερες από 65 χώρες ενώ διατηρεί και το online κατάστημα women'secret online store, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο των γυναικείων εσωρούχων. Το brand έχει σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες και συνδυάζει το prestige, τη θηλυκότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την άνεση και τις άριστες τιμές.

   

Vicky StoukiComment