Η δεκαετία του ’90 αναβιώνει και γίνεται πηγή έμπνευσης στη νέα ανδρική χειμερινή κολεξιόν της Bershka

Το παρελθόν και το παρόν συνυπάρχουν στη νέα κολεξιόν της Bershka MAN. Η δεκαετία του ’90 αναβιώνει και γίνεται πηγή έμπνευσης για την επερχόμενη χειμερινή κολεξιόν 2016.

Η ανδρική σειρά ενσωματώνει τα πιο μοδάτα looks σε πολλαπλές σιλουέτες που προσδίδουν μοναδική προσωπικότητα στις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν.

Η CASUAL κολεξιόν ακολουθεί την τάση streetwear με σύγχρονη αισθητική. Η πόλη γίνεται το σκηνικό για looks που συνδυάζουν ρούχα όπως cut-knit πουλόβερ, μακριά καρό πουκάμισα και bombers σε διάφορες εκδοχές. Οι φυσικοί τόνοι χαρακτηρίζουν την κολεξιόν.

Η δεκαετία του ’90 εμφανίζεται στην SMART κολεξιόν, που συνδυάζει κομμάτια με έντονες αθλητικές επιρροές. Στοιχεία retro και πολλές στρώσεις συνδυάζονται με τεχνικά υφάσματα και τυπώματα που αποδίδουν σε ένα σύγχρονο look με στοιχεία vintage.

Η πιο τολμηρή τάση είναι στη NIGHT κολεξιόν, με το μαύρο ως το βασικό χρώμα σε συνδυασμό με camel κομμάτια. Η μακριά σιλουέτα ενισχύεται με αποδομημένα ρούχα και νέους όγκους που εμφανίζονται στα πολλά ρούχα το ένα πάνω στο άλλο.

Το κλασικό grunge στυλ του ’90 γίνεται must-have στη STREET κολεξιόν. Denim jackets και τυπωμένα πουκάμισα θυμίζουν την πανκ και ροκ μουσική σκηνή και συνδυάζονται με στενά σκισμένα τζιν.

Το STREET εμφανίζεται επίσης σε μια capsule κολεξιόν με χαρακτηριστικά του ’90 sports jackets από polyester σε φαρδιά γραμμή. Σε αυτή την κολεξιόν ανήκουν και σιλουέτες σε ουδέτερους τόνους όπως της στάχτης και κρεμ, που συνδυάζονται με φόρμες και τζιν, όλα σε μακριά γραμμή. 

Vicky StoukiComment