Η Bershka λανσάρει την γυναικεία cruise κολεξιόν για το φθινόπωρο/χειμώνα 2016

Η γυναικεία κολεξιόν της Bershka για το φθινόπωρο/χειμώνα 2016, με έμπνευση από τις δεκαετίες ‘80, ‘90 και 2000, εστιάζει στα macro-trends που χαρακτηρίζουν τη χειμερινή σεζόν με κυρίαρχα το χακί, μαυρόασπρο, ουδέτερο και dusty τόνους.

Η τάση GRUNGE επανέρχεται, με έμπνευση από το μουσικό ρεύμα που έφερε επανάσταση στη μουσική και τη μόδα. Ρούχα με πολλές στρώσεις ξεχωρίζουν, ενώ το μαύρο γίνεται η βάση για πολλά ρούχα. Οι κουκούλες είναι ένα πρόσθετο στοιχείο που θα κυριαρχήσει σε όλη την καμπάνια.

Μηνύματα και logos επανέρχονται στην τάση GOTHIC, όπου το μαύρο εμφανίζεται σε φαρδιά φορέματα-πουλόβερ που συνδυάζονται με ψηλές μπότες. Τα μηνύματα βρίσκονται σε όλων των τύπων τα ρούχα και τα διαφοροποιούν.

Το ROMANTIC look επανεμφανίζεται χωρίς να διαχωρίζει τα φορέματα, τις φόρμες και τα φαρδιά ρούχα. Προστίθεται μια δόση σπορ με φούτερ και bombers σε διαφορετικές εκδοχές.

Η τάση σπορ διακατέχει όλη την κολεξιόν της Bershka. Το SPORTY look έχει καθαρές αναγωγές στα σπορ και συνδυάζει βασικά κομμάτια όπως το ριγέ παλτό με ένα ανανεωμένο gym look, χαρακτηριστικό των κοριτσιών της πόλης. Συνδυάζει επίσης στενά ρούχα με φαρδιά κομμάτια όπως τα φουσκωτά μπουφάν.

Τα πιο κομψά ρούχα επανέρχονται επίσης στο TAILORING look, όπου τα ριγέ κοστούμια και τα πουκάμισα είναι βασικά κομμάτια όλης της κολεξιόν. Το ριγέ total look γίνεται χαρακτηριστικό της χειμερινής σεζόν. 

Vicky StoukiComment