Ο Jay Alvarrez & η Alexis Ren παρουσιάζουν τα looks της PULL&BEAR για το καλοκαίρι, μέσα από μία περιπέτεια σε ξηρά, θάλασσα & ουρανό!

Το Hawaii Issue, ένα video που γυρίστηκε ειδικά για την Pull&Bear, αποτυπώνει τη συναρπαστική ζωή του διάσημου στο Instagram ζευγαριού.

Ο Jay Alvarrez και η Alexis Ren, το ζευγάρι των νεαρών Αμερικανών που ακολουθούνται στο Instagram από 8 εκατομμύρια ανθρώπους, συνεργάζονται για ακόμα μια φορά με το νεανικό brand Pull&Bear του ομίλου Inditex, για να παρουσιάσουν μια σειρά νέων καλοκαιρινών look για άνδρες και γυναίκες. Είναι μια επιλογή ρούχων από διαφορετικές κολεξιόν που ταιριάζουν απόλυτα σε έναν δραστήριο τρόπο ζωής για τους ζεστούς μήνες του χρόνου. Περιλαμβάνονται μαγιό και ρούχα για την παραλία, T-shirt, βερμούδες, denim κ.α.

Για να δοκιμάσουν την άνεση των ρούχων, ο Jay και η Alexis έκαναν αυτό που κάνουν καλύτερα: έζησαν μια έντονη περιπέτεια με πολλές δραστηριότητες σε μοναδικά τοπία. Η εμπειρία αυτή συνοψίστηκε στο The Hawaii Issue, ένα video που αποτυπώνει τον τρόπο ζωής του ζευγαριού που τους έκανε διάσημους στα κοινωνικά δίκτυα. Μέσα από μια διαδρομή που τους φέρνει σε μοναδικά μέρη στα νησιά της Χαβάης όπου γεννήθηκε ο Jay, με το jeep τους, με τα πόδια, πάνω στις ιστιοσανίδες τους ή ακόμα πέφτοντας με αλεξίπτωτο από ένα αεροπλάνο.

Vicky StoukiComment