Η νέα συλλογή του AtoZGreek ταξιδεύει το ελληνικό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο

Τα γνωρίσαμε πέρυσι και έδωσαν χρώμα και φρεσκάδα στις καλοκαιρινές μας στιγμές. Φέτος, τα AtoZGreek, τα summer accessories με την υπογραφή του designer Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη μεγαλώνουν και ταξιδεύουν σε 7 χώρες. Μέσα σε ένα χρόνο, το όραμα του δημιουργού τους γίνεται πραγματικότητα. Η ελληνική εταιρεία αποκτά παρουσία σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή και τα AtoZGreek γίνονται πρεσβευτές του ελληνικού καλοκαιριού σε όλο τον κόσμο.

Για το φετινό καλοκαίρι, τα ΑtoZGreek εμπλουτίζονται με νέα είδη και σχέδια και μας προσκαλούν σε νέες περιπέτειες γεμάτες ήλιο, βουτιές και γέλια με φίλους. Βeach  bags, tote bags, clutches, pouches και backpacks με 8 μοναδικά designs: το Μάτι, το Καρπούζι, o Γάιδαρος, το Ψάρι, ο Ναύτης, η Φραγκοσυκιά, το Χέρι της Φατιμά και η Πολύχρωμη θειά θα μας συνοδεύσουν στις εξορμήσεις μας τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη.

Κομψά, αυθεντικά, απλά, χαρούμενα. Περισσότερο από summer accessories, τα AtoZGreek είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή μας πρέπει να είναι ένα ατέλειωτο ελληνικό καλοκαίρι!

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα AtoZGreek στο www.atozgreek.com  και στα social media:

Facebook: AtoZGreek

Instagram: atozgreek

Vicky StoukiComment