Η νέα συλλογή του Ελληνικού brand Glamazons στα καταστήματα Καλογήρου

Τα καταστήματα Καλογήρου, ως μία ιστορική ελληνική εταιρία, έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στους ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές, ανάμεσα στους οποίους έχουν ξεχωρίσει την Ναστάζια Δαρίβα που υπογράφει το brand Glamazons.

Λιτά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά, συγκρατημένα αλλά και ανατρεπτικά, τα υποδήματα Glamazons χαρακτηρίζονται από τις αντιθέσεις τους. Το ανερχόμενο αυτό brand, που κατακτά ολοένα και περισσότερους fans εντός και εκτός συνόρων, παρουσιάζει μια νέα πρόταση χειροποίητων υποδημάτων που απευθύνεται στην “αμαζόνα” της urban καθημερινότητας. Μοντέρνα αλλά και κομψή - απαλλαγμένη από καθετί περιττό, η γυναίκα της Glamazons ισορροπεί ανάμεσα στο μινιμαλισμό και την κομψότητα, προσεγγίζοντας με μια σύγχρονη διάθεση τη γυναικεία θηλυκότητα.

Η συλλογή Glamazons Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2016 αποτελείται από σανδάλια, πλατφόρμες και εσπαντρίγιες που κατασκευάζονται στην Ελλάδα από εξαιρετικής ποιότητας ιταλικά δέρματα και υλικά. Όπως υποστηρίζει η Ναστάζια Δαρίβα, κάθε ένα από τα σχέδια Glamazons φέρει την προσωπική της αισθητική και δεξιοτεχνία, εστιάζοντας πάντα στη δημιουργία συλλογών που αντιπροσωπεύουν γυναίκες με αυτοπεποίθηση και λάμψη, δηλαδή τις «Glamazons» της εποχής μας.

 

Η συλλογή υποδημάτων Glamazons διατίθεται στα καταστήματα Καλογήρου και στο Kalogirou.com

Vicky StoukiComment