Η νέα συλλογή γυαλιών Max Mara για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 αναδεικνύει την κομψή & γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα

Η Max Mara παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 με μοντέρνα και εκλεπτυσμένα γυαλιά ηλίου και οράσεως. Τα εξαιρετικά αρχιτεκτονικά σχήματα, οι διακριτικοί συνδυασμοί χρωμάτων και οι μοναδικές λεπτομέρειες ορίζουν τις νέες προτάσεις γυαλιών, που είναι αφιερωμένα στην κομψή και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα.

Τα εκλεπτυσμένα γυναικεία γυαλιά ηλίου MM NEEDLE I I διαθέτουν σκελετούς από ασετάτ και μέταλλο διακριτικά συνδυασμένα σε κομψές αναλογίες.

Το γραμμικό σχέδιο αυτών των ρετρό σχημάτων παρουσιάζεται με την σύγχρονη αισθητική της «Max Mara», αποπνέοντας μια σύγχρονη αίσθηση και ένα αρμονικό μείγμα των υλικών.

Η ενδυματολογική κληρονομιά της Max Mara αποτυπώνεται στο κομψό σχήμα «βελόνας» των βραχιόνων, ένας σύνδεσμος με την εικονική ραφή των παλτών της μάρκας, ενώ οι διακριτικές χρυσές λεπτομέρειες «PRISM» αποτελούν το διακριτικό στοιχείο τόσο στο μπροστινό μέρος όσο και στα άκρα του βραχίονα.

H χρωματική παλέτα περιλαμβάνει εκλεπτυσμένες αποχρώσεις: Τα MM NEEDLE I είναι διαθέσιμα σε μαύρο/χρυσό με γκρι φακούς, ταρταρούγα/χρυσό με σκούρους γκρι φακούς, λευκό/χρυσό με γκρι φακούς, ανοικτό μπλε/χρυσό με γκρι φακούς, σκούρο ρουτένιουμ/σκούρο μπλε με σκούρους γκρι φακούς.

Τα εμπνευσμένα από την γλυπτική γυναικεία γυαλιά ηλίου MM PRISM 1 διαθέτουν τολμηρούς σχεδιασμούς σε φόρμα «μάτι της γάτας», αντικατοπτρίζοντας την κομψότητα του Οίκου Μόδας. Οι αρχιτεκτονικοί όγκοι αποκαλύπτουν τις δεξιοτεχνικές γλυπτικές και πολύπλευρες επιφάνειες, υπενθυμίζοντας την διακριτική λεπτομέρεια «PRISM» της συλλογής γυαλιών της Max Mara.

Η χρωματική παλέτα υπογραμμίζει τις λεπτές αντιθέσεις των διάφανων και των αποχρώσεων της ταρταρούγας, με φίνα ημιδιαφανή εφέ: μαύρη ταρταρούγα με γκρι ντεγκραντέ φακούς, καφέ ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, κόκκινη ταρταρούγα/μπορντό με σκούρους γκρι φακούς, μωβ ταρταρούγα/μπλε με καφέ ντεγκραντέ φακούς.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως Max Mara παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.

Vicky StoukiComment