Το εμβληματικό επανασχεδιασμένο μοντέλο πιλότου αποτελεί τον πυρήνα της νέας signature συλλογής Carrera για την Aνοιξη/Καλοκαίρι 2016

Το εμβληματικό επανασχεδιασμένο μοντέλο πιλότου CARRERA 113/S αποτελεί τον πυρήνα της νέας signature συλλογής Carrera.   Αυτός ο πανάλαφρος, κομμένος με λέιζερ σκελετός από ανοξείδωτο ατσάλι συμπληρώνεται με ματ φινίρισμα, συνδυάζοντας ρετρό και σύγχρονο ύφος.

Ο υπέρκομψος σκελετός των γυαλιών CARRERA 115/S είναι κατασκευασμένος από εξαιρετικά λεπτό ανοξείδωτο ατσάλι με ματ φινίρισμα, ξεχωρίζοντας στην συλλογή για την στρογγυλή του φόρμα.

Η συλλογή διαθέτει  υπέρλεπτους σκελετούς που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μια ανάλαφρη αίσθηση που συνδυάζει άνεση όλη τη μέρα και σύγχρονο στιλ.

Ο σχεδιασμός εστιάζει στα εμβληματικά Silhouette με μια ανεστραμμένη γέφυρα από την Πρωτότυπη Συλλογή Boeing Carrera - αυτή την φορά ιδωμένη από νέο πρίσμα.

Οι κομμένοι με λέιζερ σκελετοί από ανοξείδωτο ατσάλι 0,7 χιλιοστών συμπληρώνονται από το λογότυπο, χαραγμένο με λέιζερ, στους βραχίονες.  Συνολικά, πρόκειται για την λεπτότερη και ελαφρότερη και συνάμα πιο εντυπωσιακή και τολμηρή κολεξιόν μέχρι σήμερα.

Ματ επεξεργασία, μονόχρωμοι φακοί, ελαφρώς ματ χρυσό, γκρι φακοί/ανοικτό χρυσό, σκούροι γκρι φακοί/ματ μπλε, μπλε φακοί/ματ γκρι, μπλε φακοί/ματ μαύρο, γκρι φακοί ή πράσινοι φακοί/χάλκινο χρυσό, σκούρο σικλαμέν/λευκό χρυσό, καφέ φακοί/ μαύρο χρυσό, γκρι φακοί είναι τα διαθέσιμα χρώματα.

Vicky StoukiComment