Η ZARA λανσάρει την πρώτη της gymwear collection

Μία κολεξιόν με άνετα βασικά ρούχα και διάχυτο το χαρακτηριστικό στυλ του brand, όλα φτιαγμένα με υψηλής ποιότητας υλικά που επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει και να διατηρεί τη θερμοκρασία.

Η κολεξιόν εστιάζει σε δύο ιδιαίτερα διαδεδομένους τύπους άσκησης. Από τη μια πλευρά, η κολεξιόν για το τρέξιμο παρουσιάζει μια χρωματική παλέτα από το καθαρό μαύρο και το σπορ γκρι μέχρι το αγνό λευκό με μικρές δόσεις φλούο κίτρινου. Από την άλλη, άσκηση όπως το πιλάτες και η γιόγκα έχουν πιο φυσικούς τόνους, γκρι μελανζέ και δόσεις μαύρου σε συνδυασμό με βελούδινα τελειώματα και έντονα χρώματα. Η κολεξιόν συμπληρώνεται από μια σειρά μαγιό και μια αναφορά στο τένις, με ένα λευκό σετ τοπ και φούστας.

Τα αξεσουάρ παίζουν κεντρικό ρόλο και στις δύο σειρές, προτείνοντας μια ολόκληρη γκάμα must-haves, από μπουκάλια για νερό και καπέλα μέχρι στρώματα για γιόγκα και παπούτσια.

Η νέα κολεξιόν ZARA SPORT καταλαμβάνει ένα στρατηγική θέση στο χώρο, με ειδική επίπλωση και αρχιτεκτονική παρουσίαση, συνδυάζοντας τη μόδα με τεχνικά υφάσματα και υλικά.

Η κολεξιόν θα διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα θα τη βρείτε στα καταστήματα Zara στο Metro Mall και στο Ηράκλειο Κρήτης.


Vicky StoukiComment