Η νέα ανδρική και γυναικεία συλλογή γυαλιών Gucci αναπροσαρμόζει την εκλεπτυσμένη κομψότητα του 50 & 60 στην σύγχρονη εκδοχή τους

Η συλλογή γυαλιών Gucci Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 για άνδρες και γυναίκες υπογραμμίζει την κομψότητα του Οίκου με διακριτικά γυαλιά ηλίου και οράσεως που αντανακλούν την παράδοση αριστείας της μάρκας με μια σύγχρονη πινελιά.

Τα νέα γυναικεία γυαλιά ηλίου GG4283/S και οράσεως GG3818 και GG4284 αποπνέουν μια κομψή και εκλεκτική θηλυκότητα. Αυτή η δημιουργική ερμηνεία στοιχείων εμπνευσμένων από τη δεκαετία του 50 επαναπροσδιορίστηκε με μια ρομαντική αίσθηση και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, παρουσιάζοντας μοναδικά κομμάτια. Οι φόρμες είναι στολισμένες με ανάγλυφο μοτίβο Damask στους μεταλλικούς βραχίονες, τη γέφυρα και το κάτω μέρος του μπροστινού τμήματος των γυαλιών, συνθέτοντας μια νέα ποιητική εκδοχή του ωραίου.  Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει φίνους συνδυασμούς ταρταρούγας και περλέ αποχρώσεων.  Τα γυαλιά ηλίου είναι διαθέσιμα σε μαύρο/χρυσό με σκούρους φακούς, σκούρα ταρταρούγα/χρυσό με καφέ φακούς, μαύρο/ασημί και χρυσό με πράσινους φακούς, ροζ περλέ/χρυσό με καφέ φακούς, πράσινο περλέ/χρυσό με γκρι φακούς, λευκό περλέ/χρυσό με καφέ φακούς. Τα γυαλιά οράσεως είναι διαθέσιμα σε σκούρα ταρταρούγα/χρυσό, μαύρο/ασημί και χρυσό, πράσινο περλέ/χρυσό, λευκό περλέ/χρυσό, ροζ περλέ/χρυσό.

Οι αναμνήσεις αποκτούν νέα δυναμική: τα γυαλιά ηλίου GG2273/S και οράσεως GG1135 είναι εμπνευσμένα από την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 60, ερμηνευμένη με απρόσμενες δημιουργικές προτάσεις. Οι ελαφρώς τετραγωνισμένες φόρμες διακοσμούνται από έναν ανάγλυφο μοτίβο Damask στους μεταλλικούς βραχίονες, τη γέφυρα και το κάτω μέρος του μπροστινού τμήματος.  Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει διακριτικές αποχρώσεις ταρταρούγας και περλέ ιριδισμών.  Τα γυαλιά ηλίου είναι διαθέσιμα σε μαύρο/ασημί και χρυσό με πράσινους φακούς, ταρταρούγα/χρυσό με πράσινους φακούς, λευκό περλέ/χρυσό με πράσινους φακούς, μαύρο/ρουτένιουμ με καφέ φακούς. Τα γυαλιά οράσεως είναι διαθέσιμα σε διαφανές λαδί, σκούρα ταρταρούγα/διάφανο, μαύρο/διάφανο και ανοικτή ταρταρούγα.

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου GG1130/S και οράσεως GG1136 αποπνέουν μια αίσθηση διανόησης με την ελαφρώς τετραγωνισμένη φόρμα τους από Optyl. Οι ποπ λεπτομέρειες χαρίζουν έναν σύγχρονο χαρακτήρα: οι μεταλλικοί βραχίονες διαθέτουν το λακαρισμένο εμβληματικό μοτίβο του λογότυπου του οίκου, σε μια νέα φίνα εκδοχή του.  Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει διαφανείς αποχρώσεις σε φυσικούς τόνους που ταιριάζουν με τα μαύρα άκρα των βραχιόνων: μαύρο/ρουτένιουμ, ματ μαύρο/γυαλιστερό μαύρο, ανοικτή ταρταρούγα/χρυσό, γκρι/ανοικτό χρυσό, καφέ/ασημί.

 

 

H συλλογή γυαλιών Gucci παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group και είναι διαθέσιμη σε high-end oπτικά καταστήματα

 

Vicky StoukiComment