Έμπνευση από την Καλιφόρνια και φυσικά υλικά χαρακτηρίζουν το πνεύμα της νέας σειράς PACIFIC GIRLS της PULL&BEAR

Απαλά και χυτά υφάσματα, τυπώματα λουλουδιών και ξεθωριασμένα υλικά ξεχωρίζουν ανάμεσα στη νέα πρόταση, που φωτογραφήθηκε στο Palm Springs από τον νοτιοαφρικανό φωτογράφο Henrik Purienne.

Η κολεξιόν Pacific Girls της Pull&Bear απευθύνεται σε κορίτσια μποέμ, με ελεύθερο lifestyle, και προτείνει φρέσκα look όπου βασικά στοιχεία είναι η έμπνευση από την Καλιφόρνια και τα φυσικά υλικά.

Ο Henrik Purienne, ο νοτιοαφρικανός φωτογράφος ειδικός σε γυναικεία πορτρέτα, απαθανατίζει την ουσία της κολεξιόν σε μια σειρά φυσικών τοπίων στο Palm Springs της Καλιφόρνια. Σε αυτό το editorial πρωταγωνιστούν τα μοντέλα Alexis Ren, Eline Van Hasteeren και Sophia Tatum.

Η κολεξιόν χρησιμοποιεί εξαιρετικά απαλά και χυτά υλικά, όπως σουέντ ή τουλπάνι, ενώ δεν λείπουν και οι διαφάνειες. Στοιχεία κροσέ και δαντέλας υπογραμμίζουν τον θηλυκό χαρακτήρα της σειράς, τα τυπώματα λουλουδιών δίνουν ένα αέρα ρομαντισμού και τα ξεθωριασμένα υφάσματα δημιουργούν μια αίσθηση χειροποίητου και vintage.

Η χρωματική παλέτα ξεκινά από το off-white, το ροζ παστέλ και το καστανό. Αργότερα, όσο προχωρά η σεζόν, εξελίσσεται προς το μπλε και τους τόνους του μουσταρδί, με αναφορές στις παραλίες της αμερικανικής Δυτικής Ακτής και τα τοπία της ερήμου, απ’ όπου αντλεί έμπνευση.

Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, εμφανίζονται περισσότερα καλοκαιρινά ρούχα, τυπωμένα φορέματα και σαλοπέτες, tops, σορτς, T-shirts… Η κολεξιόν συμπληρώνεται από μια σειρά μαγιό και beachwear, όπου ξεχωρίζουν τα κροσέ μπικίνι.

Vicky StoukiComment