Πολύ χρώμα, τολμηρές γραμμές & φυσικοί τόνοι συνθέτουν μεταξύ άλλων την Zara Kids Collection για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016

Το καλοκαιρινό στυλ για τα κορίτσια έχει πολύ χρώμα καθώς και απαλές και ταυτόχρονα τολμητές γραμμές. Η τάση Western μας μεταφέρει σε έναν κόσμο όπου το σουέντ και τα patches κοσμούν βασικά κομμάτια με ανάλαφρα και ρομαντικά κοψίματα. Στα floral τυπώματα, το ροζ κυριαρχεί σε όλες τις αποχρώσεις του, πάνω σε μια γκάμα από ουδέτερα χρώματα. Η τάση Homemade εμφανίζεται σε λιτές σιλουέτες από ρουστίκ υφάσματα, με λεπτομέρειες από patchwork και τελειώματα χειροποίητου, μια καθαρή και δομημένη σειρά όπου η λιτότητα κυριαρχεί.

Η Κούβα και η ρετρό αίσθησή της αποτελούν επίσης πηγή έμπνευσης. Αποχρώσεις σε έντονο κίτρινο ξεχωρίζουν στα φορέματα και top με φαρδιά μανίκια, ενώ αναβιώνουν ζώνες και σακίδια, απόλυτα ταιριαστά με τα κλασικά denim.

Το στυλ για τα αγόρια προσδίδει μια άλλη διάσταση στο στυλ, όπου οι ουδέτεροι και οι φυσικοί τόνοι ζωντανεύουν μια χαλαρή και μποέμ φόρμα. T-shirts με εναλλακτικά μηνύματα σε συνδυασμό με άνετα denim θυμίζουν το στυλ skater και το 1970, ενώ αποχρώσεις της άμμου και φυσικοί τόνοι παραπέμπουν σε ένα σαφάρι στην Αφρική. Πολύ χρώμα, τολμηρές γραμμές & φυσικοί τόνοι συνθέτουν μεταξύ άλλων την Zara Kids Collection για την Άνοιξη0 Καλοκαίρι 2016. 

Vicky StoukiComment