Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου Fendi έρχεται με τολμηρούς συνδυασμούς & ξεχωριστά σχέδια

Η Συλλογή Γυαλιών ηλίου Fendi Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 αποθεώνει το μεγαλύτερο πάθος για εκλεπτυσμένα γεωμετρικά μοτίβα και τολμηρούς συνδυασμούς, που αποτελούν εμβληματικές υπογραφές του στιλ του Ιταλικού Οίκου.

Κομψές κατασκευές και εκπληκτικοί χρωματικοί συνδυασμοί αναδεικνύουν το μοναδικό και ξεχωριστό σχεδιασμό των γυαλιών ηλίου, υπογραμμίζοντας τη διαρκή αναζήτηση του FENDI για καινοτομία και πειραματισμό.

Ο σχεδιασμός που μοιάζει να ίπταται καθορίζει νέους κομμένους όγκους, και ερμηνεύει εκ νέου τη λογική «πλαίσιο εντός πλαισίου», δημιουργώντας εκπληκτικές αντιθέσεις μεταξύ των στρογγυλών φακών και της φόρμας «μάτι της γάτας».

Ένα εξαιρετικό πάντρεμα στρογγυλών και οκτάγωνων φορμών καθορίζουν το καθαρό σχεδιασμό των γυαλιών ηλίου σε μέταλλο, ενώ τα νέα στρογγυλά μοντέλα σε χρωματικές αντιθέσεις παρουσιάζουν απροσδόκητους συνδυασμούς μεταξύ φυσικών τόνων ταρταρούγας και ζωντανών αποχρώσεων.  Κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί ως έργο τέχνης, αφηγούμενο μια ιστορία για την κατασκευαστική αρτιότητα και την τεχνογνωσία και αποθεώνοντας την μοναδική δεξιότητα του FENDI σε μια τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην παράδοση και την καινοτομία.

Τα γυαλιά ηλίου EyeColor καθορίζονται από γεωμετρικές γραμμές και λεπτούς όγκους, υπογραμμίζοντας την σύγχρονη κομψότητα και θηλυκότητα του FENDI.

Ο σχεδιασμός με κοψίματα αποτελεί μια νέα γραφιστική ερμηνεία του «πλαισίου εντός πλαισίου» , δημιουργώντας εκπληκτικές αντιθέσεις μεταξύ των στρογγυλών φακών και της μεταλλικής φόρμας «μάτι της γάτας», που υπογραμμίζεται διακριτικά από πινελιές.λακαρισμένου χρώματος.

Το διάφανο εφέ ενισχύεται από τις εμβληματικές τριγωνικές λεπτομέρειες και οι λεπτοί μεταλλικοί βραχίονες τονίζουν το ελαφρύ σχεδιασμό.

Αυτό το μοντέλο είναι διαθέσιμο σε μπλε με μπλε φακούς και λευκό τελείωμα, μαύρο ματ με πράσινους φακούς και μπορντό τελείωμα, ανοικτό χρυσό με σκούρους καφέ φακούς και μοβ τελείωμα, ασημί με γκρι ντεγκραντέ φακούς και ροζ τελείωμα.

Τα γυαλιά ηλίου Fendi Facets είναι εμπνευσμένα από την ιδέα της καθαρής γεωμετρίας, με έντονο και επίπεδο σχεδιασμό με γραφιστικές γραμμές.  Η βασική κατασκευή παίζει με το στρογγυλό και οκταγωνικό περίγραμμα των γυαλιών, δημιουργώντας απρόσμενες αντιθέσεις.

Οι μεταλλικοί βραχίονες διαθέτουν άκρα βραχίονα από χρωματιστό ασετάτ με την εμβληματική 3D τριγωνική λεπτομέρεια.

Αυτό το μοντέλο διατίθεται σε μαύρο ματ με γκρι ντεγκραντέ φακούς και ανοιχτό ροζ άκρο βραχίονα, ροζ χρυσό με καφέ καθρεπτέ ντεγκραντέ φακούς και λευκό άκρο βραχίονα, ροζ με καφέ ντεγκραντέ φακούς και κόκκινο άκρο βραχίονα, πράσινο με γκρι/γαλάζιους φακούς και λευκό άκρο βραχίονα.

Τα γυαλιά ηλίου Color Block 16 διαθέτουν στρογγυλή, ρετρό έμπνευσης φόρμα με επίπεδους φακούς, επανασχεδιασμένα με δροσερές χρωματικές αντιθέσεις. Το στρογγυλό μπροστινό μέρος είναι σε τόνους ταρταρούγας, ενώ έντονα χρώματα ζωντανεύουν τους διάφανους βραχίονες, υπογραμμίζοντας το φίνο μεταλλικό τους σώμα.

Η κομψή χρωματική παλέτα περιλαμβάνει ταρταρούγα /ροζ με μπορντό φακούς, ανοικτή ταρταρούγα/λευκό με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μπλε ταρταρούγα / πετρόλ με γκρι ντεγκραντέ φακούς, ανοικτή ταρταρούγα/λιλά με σκούρους μπλε φακούς.

H συλλογή γυαλιών Fendi παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.

Διαθέσιμη  παγκοσμίως σε high end οπτικά καταστήματα.

Vicky StoukiComment