Η PULL&BEAR συνεργάζεται με τον παγκόσμιο πρωταθλητή MOTOGP MARC MÁRQUEZ & λανσάρει μία collection για την Άνοιξη 2017

Η νεανική αλυσίδα μόδας του ομίλου Inditex γίνεται επίσημος χορηγός του αθλητή που εκφράζει τη νεανικότητα, τη δύναμη, την αυτοθυσία, την επιμονή και τη ομαδική δουλειά.

Η Pull&Bear, η νεανική αλυσίδα μόδας που ανήκει στον όμιλο Inditex (Zara, Pull&Bear, Massimo

Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home και Uterqüe), και ο Marc Márquez, διάσημος αθλητικής και πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, ενώνουν τις δυνάμεις τους στη δημιουργία μιας κολεξιόν που συνδυάζει τις τελευταίες τάσεις και τα βασικά χαρακτηριστικά του Ισπανού αναβάτη. Η κολεξιόν θα διατίθεται την ερχόμενη άνοιξη στα κύρια καταστήματα Pull&Bear σε όλο τον κόσμο, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.pullandbear.com.

Η Pull&Bear και ο Marc Márquez μοιράζονται κοινές αξίες, όπως η αποφασιστικότητα, η επιμονή, η νεανικότητα και η διεθνής διάκριση, και γι αυτό αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Εκτός του ότι θα είναι το πρόσωπο της μόδας για την Pull&Bear το 2017 και το 2018, ο νεαρός αθλητής, μόλις 23 ετών, θα σχεδιάσει την πρώτη του κολεξιόν σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα του brand.

Τα ρούχα της κολεξιόν θα περιλαμβάνουν ορισμένα από τα σύμβολα που αντιπροσωπεύουν τον Marc: το νούμερο 93, η χρονιά γέννησής του, και το μυρμήγκι, το σήμα που τον ακολουθεί από τον πρώτο καιρό στους αγώνες επειδή του μοιάζει, ένα μικρό αλλά δυνατό ζώο. Η κολεξιόν θα αποτελείται από ρούχα με αστικές επιρροές και casual στυλ, που θα γίνουν must-have για τους fans της Pull&Bear