Η συλλογή γυαλιών BOSS Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 για αυθεντικούς άνδρες

Η συλλογή γυαλιών BOSS Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 παραπέμπει στην κατασκευαστική αρτιότητα και την καινοτόμα λειτουργικότητα που καθορίζουν τον οίκο. Κάθε κομμάτι της νέας συλλογής διαθέτει αυθεντική διακριτικότητα, απόλυτη άνεση και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Τα γυαλιά ηλίου BOSS 0838/S και γυαλιά οράσεως BOSS 0842 είναι εξαιρετικά ελαφριά και εύκαμπτα ανδρικά γυαλιά ηλίου και οράσεως. Οι ρετρό εμπνεύσεως και συνάμα σύγχρονες φόρμες διαθέτουν πατενταρισμένη άρθρωση χωρίς βίδες, καθώς και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες όπως η λεπτή διπλή γέφυρα στα γυαλιά ηλίου και τα αποκλειστικά προστατευτικά μύτης με τη διακριτική ένδειξη «BOSS».

Τα γυαλιά ηλίου διατίθενται σε μια ελκυστικά αρρενωπή χρωματική παλέτα: ματ μαύρο/ματ χρυσό με καφέ φακούς, ματ μπορντό/μαυρισμένο ασημί με καφέ γκρι φακούς, ματ μπλε/ματ ασημί με πράσινους φακούς, ματ μαύρο/ματ σκούρο μαυρισμένο ασημί με γκρι μπλε φακούς και ματ μόκα/ματ σκούρο μαυρισμένο ασημί με γκρι πολωτικούς φακούς.

Αυτά τα εκλεπτυσμένα και σύγχρονα γυναικεία μοντέλα διαθέτουν βραχίονες επενδυμένους με αληθινό δέρμα. Ο συνδυασμός χρωμάτων και υλικών είναι στο πνεύμα της συλλογής BOSS Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016. Τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν σύγχρονο στρογγυλεμένο μπροστινό μέρος  από ασετάτ με διπλή μεταλλική γέφυρα. Τα γυαλιά οράσεως, με το μπροστινό τους μέρος σε φόρμα «μάτι της γάτας» από ασετάτ, διαθέτουν μεταλλική γέφυρα.

Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου είναι διαθέσιμα σε μπεζ με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μπλε με γκρι γαλάζιους ντεγκραντέ φακούς, σκούρα ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς και μαύρο με σκούρους γκρι ντεγκραντέ φακούς.

 

Τα γυαλιά ηλίου Boss παράγονται και διανέμονται από το Safilo Group.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.