Η νέα λαμπερή Atelier Swarovski συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016!

Η Atelier Swarovski παρουσιάζει τη νέα συλλογή για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2016 με την υπογραφή των σχεδιαστών Peter Pilotto, Rosie Assoulin και Jean Paul Gaultier, παράλληλα με τη συνεχή εξέλιξη της Βασικής Συλλογής.

Μέλη της Swarovski Collective και νικητές του βραβείου Swarovski Collective που δόθηκε για πρώτη φορά το 2015, οι σχεδιαστές Peter Pilotto και Christopher de Vos of Peter Pilottoαποκάλυψαν την πρώτη τους συλλογή κοσμημάτων. Η συλλογή ονομάζεται «Arbol» και αποτελείται από 13 κομμάτια που αναδεικνύουν την αισθητική των δύο σχεδιαστών σε ένα πολύχρωμο, καλειδοσκοπικό σύνολο σχημάτων, εμπνευσμένο από μοτίβα της φύσης και τις μηχανικές δομές της σύγχρονης τέχνης.

Αυτή τη σεζόν, ένα τρίτο μέλος της Swarovski Collective, η Rosie Assoulin, σχεδίασε το ‘Jewel-y McHue-y’, μια συλλογή αποτελούμενη από 12 κομμάτια που χαρακτηρίζεται από μείγμα συμφωνιών και αντιθέσεων των χρωμάτων. Για την πρώτη της συλλογή με τηνAtelier Swarovski, η σχεδιάστρια που έχει τη βάση της στη Νέα Υόρκη δίνει νέα πνοή στο παραδοσιακό Γεωργιανό στιλ συνδυάζοντας μοντέρνα υλικά με έντονα κρύσταλλαSwarovski, δημιουργώντας μια διακριτική αλλά εξαιρετικά λαμπερή πρόταση.

Η συλλογή Reverse από τον Jean Paul Gaultier αποτελεί φόρο τιμής στη δύναμη των αντιθέσεων και αναδεικνύει τη συνεχή αναζήτηση του Γάλλου σχεδιαστή για την «τέλεια ατέλεια» σε μια σειρά από ασύμμετρα στιλ. Για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016, η συλλογή περιλαμβάνει τον πολυμορφικό κρύσταλλο Kaputt σε απόχρωση Silver Night, τοποθετημένο σε ρουθήνιο για μια τολμηρή και ταυτόχρονα μοναδική εμφάνιση.

Η συλλογή Atelier Swarovski  διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα Swarovski.

Vicky StoukiComment