Η Massimo Dutti δημιούργησε Νέο Online κατάστημα αποκλειστικά για τη νέα κολεξιόν SOFT

Η Massimo Dutti λανσάρει τη νέα κολεξιόν Soft, διαθέσιμη αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Σε αυτόν τον νέο ψηφιακό χώρο, οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους χρησιμοποιώντας VR 3D γυαλιά.

Καινοτομία είναι η λέξη που χαρακτηρίζει την Soft, τη νέα κολεξιόν για άνδρες της Massimo Dutti. Μια κολεξιόν που συνδυάζει τις χαλαρές γραμμές με ρούχα που αγκαλιάζουν με άνεση το σώμα. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και νέας κομψότητας.

Η Soft είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα. Το στυλ και η κομψότητα της Massimo Dutti επανεφευρίσκονται μέσα από την ελαφρότητα και την απλότητα των καθαρών, κλασικών γραμμών. Τα σύγχρονα τεχνικά υλικά χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν ένα σοφιστικέ comfortwear.

Παντελόνια σε άνετη γραμμή, σε στυλ φόρμας, πλεκτά και καπιτονέ jacket υποδέχονται τα πρώτα κρύα του χειμώνα με μοναδικό στυλ και καλή διάθεση. Οι διαφορετικές υφές στα βαμβακερά και τα πλεκτά, τα απαλά χρώματα και η ποικιλία σχεδίων και εφαρμογών προσδίδουν στην κολεξιόν ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε διαφορετικά στυλ.

Τα βαμβακερά T-shirt, προσωποποιημένα με το περίγραμμα πόλεων όπως οι Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Παρίσι, Λονδίνο και Βαρκελώνη είναι must για αυτή την κολεξιόν. Όπως επίσης και μια επιλογή sneakers για το πρωί και το βράδυ, καθώς και τα αξεσουάρ που έχουν κεντρικό ρόλο σε αυτό το νέο αστικό και μινιμαλιστικό dress code.

Μια κολεξιόν που θέτει νέα δεδομένα στο χαλαρό και μινιμαλιστικό lifestyle της πόλης, χωρίς να υπολείπεται σε κομψότητα.

Vicky StoukiComment