Χρώμα & γραφιστικά μοτίβα στην συλλογή γυαλιών ηλίου Fendi Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16

Η συλλογή γυαλιών ηλίου Fendi Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16 γιορτάζει το μεγαλύτερο πάθος και την τεχνογνωσία με χρωματικούς συνδυασμούς και γραφιστικά μοτίβα, εμβληματικές υπογραφές του ύφους του Ιταλικού Οίκου.

 

Η γεωμετρική αρχιτεκτονική ενισχύεται από αναπάντεχες χρωματικές αντιθέσεις και εκλεπτυσμένα αλλά καινοτόμα υλικά, δημιουργώντας μια συλλογή με μοναδικό και χαρακτηριστικό σχεδιασμό. Τριγωνικές λεπτομέρειες δημιουργούν ένα τρισδιάστατο εφέ στις πεταλουδέ και «μάτι της γάτας» φόρμες των γυαλιών υπογραμμίζοντας την πρώτιστη επιδίωξη του Fendi για καινοτομία και πειραματισμό. Την ίδια στιγμή έχουν ενσωματωθεί κρυσταλλάκια για να δημιουργήσουν τις εμβληματικές ουρές κροκό στους βραχίονες, μια κομψή και φίνα λεπτομέρεια.

Κάθε κομμάτι αντιμετωπίζεται ως έργο τέχνης που λέει μια ιστορία μέσα από μια εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα: ταρταρούγα, ροζ, κρεμ, κόκκινο και μπλε, μαζί με πιο κλασσικές αποχρώσεις του καφέ και του μαύρου δημιουργού ένας τέλειο συνδυασμό μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού του σκελετού των γυαλιών ηλίου. Τα γυαλιά ηλίου αυτά αποθεώνουν την μοναδική δεξιοτεχνία και τεχνογνωσία του Fendi σε ένα ιδανικό πάντρεμα παράδοσης και καινοτομίας.

Τα γυαλιά ηλίου Fendi Lines FF 0132/S έχουν πεταλουδέ φόρμα. Κατασκευασμένα από Optyl, εμφανίζουν μια μεταλλική εσωτερική δομή με χρωματικές αντιθέσεις.

Χαρακτηριστικό τους είναι το τριγωνικό περίγραμμα στο μπροστινό τους μέρος και ο χρωματιστός μεταλλικός πυρήνας των βραχιόνων που φαίνεται μέσα από το διάφανο ασετάτ. Ταρταρούγα/μπλε με καφέ ντεγκραντέ φακούς, γυαλιστερό μαύρο/βιολετί με γκρι ντεγκραντέ φακούς, κρεμ/μπρονζέ με γκρι ντεγκραντέ φακούς, βαθύ κόκκινο/πορτοκαλί με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μπλε/πράσινο με γκρι φακούς.

Τα γυαλιά ηλίου Color Flash FF 0120/S έχουν τέλεια στρογγυλή φόρμα από Optyl, ενισχυμένη από μια νέα χρωματική έμπνευση: ένα παιχνίδισμα μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού του σκελετού που δημιουργείται βάσει μιας χειροποίητης τεχνικής, για να αναδείξει το περίγραμμα. Μαύρο/φούξια με γκρι ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα/κρεμ με καφέ ντεγκραντέ φακούς, βαθύ κόκκινο/γαλάζιο με ντεγκραντέ μοβ φακούς, μπλε/κεραμιδί με μπλε ντεγκραντέ φακούς.


Διαθέσιμα σε high-end οπτικά καταστήματα.

Vicky StoukiComment