Η OYSHO παρουσιάζει την νέα fitness collection ‘Warrior’

Η νέα συλλογή Fitness είναι εμπνευσμένη από το Ολυμπιακούς αγώνες και τον ανατολικό πολιτισμό 

Με το νέο singleBonzo’ της Najwa Nimri και του Carlos Jean, η Oysho παρουσιάζει μέσω ενός βίντεο καθαρά ασιατικής έμπνευσης και με ηλεκτρονικούς τόνους, μία κολεξιόν γεμάτη δύναμη και χαρακτήρα, που έρχεται σε αντίθεση με τον διακριτικό και πολύ προσεγμένο ήχο αυτής της επιτυχίας.

Το βίντεο παρουσίασης της καμπάνιας, σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Ernesto Artillo, επικεντρώνεται στη δύναμη και το χαρακτήρα που αναδύεται από τη φιγούρα δύο γυναικών παλαιστών και παίζει με οπτικά και ακουστικά περιεχόμενα, μεταφέροντας το θεατή σε μια εικονική καλειδοσκοπική πραγματικότητα.

Ο ανατολικός πολιτισμός συνυπάρχει με το πιο αθλητικό στυλ, για να παρουσιάσει μια νέα κολεξιόν fitness που στοιχηματίζει σε μια κίνηση γεμάτη παλμό και ενέργεια.

Η κολεξιόν είναι εμπνευσμένη από τη γυναίκα αθλήτρια, σίγουρη για τον εαυτό της και απαιτητική, με θετική και μαχητική στάση.

Τα ενδύματα δημιουργούν οφθαλμαπάτες με γεωμετρικά σχέδια και τμήματα χρωμάτων με τα βασικά χρώματα όπως το μπλε και το κόκκινο και άλλα ουδέτερα όπως το λευκό και το μαύρο.

Το τύπωμα παραλλαγής συνδυάζεται με ενθαρρυντικά μηνύματα από μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά ενδύματα της κολεξιόν.

Σε αυτή τη νέα κολεξιόν fitness, η Oysho στοιχηματίζει στα τοπ ως ένα από τα πιο εξελιγμένα τεχνικά ενδύματα, προσφέροντας νέες προτάσεις για κάθε γυναίκα και για την εξάσκηση σε διάφορα σπορ.

Με τα τεχνικά υφάσματα κατασκευάζονται ενδύματα που φοριούνται επάλληλα και έχουν άνετα σχέδια και καθαρές γραμμές.

Τα αξεσουάρ fitness πρωταγωνιστούν σε αυτή τη νέα κολεξιόν Warrior, με στοιχεία όπω βάρη, το αθλητικό βραχιόλι και οι φιάλες νερού.

Vicky StoukiComment