Η GANT λανσάρει το πουκάμισο DIAMOND G

Σήμερα η GANT λανσάρει μια νέα σειρά πουκαμίσων στο Fashion Week της Νέας Υόρκης. Για να γιορτάσουμε την αυθεντική μας παράδοση ως αυθεντικοί ράφτες πουκαμίσων, η σειρά θα λανσαριστεί ως μέρος της νέας συλλογής DIAMΟND G. Η συλλογή είναι η τελευταία προσθήκη του brand στον ΟΙΚΟ GANT που περιλαμβάνει ακόμη τα σπορ GANT Originals και τα μοντέρνα και νεανικά GANT Rugger. Η σειρά αυτή θα υποστηρίξει το brand στην προσπάθεια του να γίνει ηγετικό lifestyle brand Μέρι το 2020.

 

Exclusively distributed in Greece by NOTOS COM

Exclusively distributed in Greece by NOTOS COM

«Τα πουκάμισα είναι πολύ βασικό ρούχο και ουσιαστικά αποτελούν το θεμέλιο κάθε μοντέρνας γκαρνταρόμπας, στην περίπτωση μας όμως είναι και η καταγωγή μας. Φτιάχνουμε πουκάμισα από το 1949» λέει ο Patrik Nilsson, CEO της GANT.

H GANT έχει αποκτήσει την αστείρευτη γνώση της μέσα σ’ αυτά τα χρόνια και έχει προσθέσει σε αυτήν την τελευταία τεχνολογία αλλά και καινοτομίες.

«Το πουκάμισο DIAMΟND G αντιπροσωπεύει την πεμπτουσία του παρελθόντος και του παρόντος μας μέσα σε ένα μόνο προϊόν.» λέει ο Creative Director της GANT, Christopher Bastin.

Διάφορες τεχνολογίες και καινοτομίες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τελειοποίηση αυτού του πουκαμίσου ώστε να γίνει το ιδανικό ρούχο για το σύγχρονο απαιτητικό τρόπο ζωής μας. Όλα τα κουμπιά ράβονται πολύ προσεκτικά με μία μοναδική τεχνολογία ώστε να διασφαλίζεται ότι δεν θα ξηλωθούν και έτσι το πουκάμισο θα κρατήσει για πολλά χρόνια.

Το πουκάμισο DIAMΟND G αποτίνει φόρο τιμής στην ιστορία της GANT ως αυθεντική εταιρεία ραφής πουκαμίσων. Ο ιδρυτής της GANT, Bernard Gantmacher ήταν φημισμένος για τη δεξιοτεχνία του στη ραφή γιακάδων και εργάζονταν στο Garment District της Νέας Υόρκης. Εκεί ο Bernard ερωτεύτηκε τη μετέπειτα γυναίκα του η οποία όλως τυχαίως ήταν ειδική στη ραφή κουμπιών κι έτσι, το 1949 γεννήθηκε η GANT. Από τότε το πουκάμισο παραμένει πάντα στην καρδιά της GANT.

To πουκάμισο DIAMΟND G διατίθεται σε ένα casual oxford ύφασμα αλλά και σε ένα πιο επίσημο pinpoint. Υπάρχει σε αποχρώσεις που κυμαίνονται από κλασικό λευκό και γαλάζιο ως το preppy κίτρινο και το ροζ. Όλα έχουν τα ίδια GANT χαρακτηριστικά: τη θηλιά στην πλάτη, την τέλεια μανσέτα και το κουμπάκι στο πίσω μέρος του γιακά.

Exclusively distributed in Greece by NOTOS COM

Exclusively distributed in Greece by NOTOS COM

«Όταν σχεδιάζουμε θέλουμε να έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας την παράδοση μας. Οι πελάτες μας δεν αγοράζουν απλά ένα πουκάμισο. Αγοράζουν ένα τρόπο ζωής.» λέει ο

Christopher Bastin.

Η θηλιά στην πλάτη (Locker loop).

Το θηλάκι στην πλάτη είναι μια αυθεντική καινοτομία της GANT.Σχεδιάστηκα αρχικά για τους φοιτητές του Ivy League ώστε να μπορούν να κρεμούν τα πουκάμισα τους στα αποδυτήρια. Επίσης το Locker loop έπαιξε ρόλο και στην ιστορία του φλερτ στα Πανεπιστήμια. Αν ένα αγόρι είχε σχέση, το κορίτσι του ξήλωνε το θηλάκι από την πλάτη.

Η τέλεια μανσέτα.

Η τέλεια μανσέτα είναι άλλη μια ειδική λεπτομέρεια που τελειοποίησε η GANT.

Το κουμπί στο πίσω μέρος του γιακά.

Μια μικρή λεπτομέρεια που η GANT πρώτη εφάρμοσε – το κουμπάκι στο γιακά έτσι ώστε τόσο το κολάρο όσο και η γραβάτα να μένουν στη θέση τους και σε άριστη εμφάνιση.

Το πουκάμισο DIAMΟND G είναι το προϊόν σταρ της παγκόσμιας καμπάνιας GANT Που λανσάρεται ταυτόχρονα στις 3/9/2015.

Vicky StoukiComment