Η Daily Standards capsule collection της PULL&BEAR επανακαθορίζει τις κλασικές ανδρικές γραμμές

Η capsule κολεξιόν για το Φθινόπωρο-Χειμώνα υπογραμμίζει τη σημασία της άνεσης σε μια casual σειρά.

Η εισαγωγή νέων γραμμών και η προσεκτική κατασκευή είναι χαρακτηριστικά της νέας πρότασης της Pull&Bear, Daily Standards, μια σειρά του brand που απευθύνεται στους άνδρες. Η κολεξιόν επανεισάγει βασικά στοιχεία της ανδρικής γκαρνταρόμπας μέσω μιας ανανεωμένης προσέγγισης, με σκοπό να δημιουργήσει ρούχα άνετα και εύκολα στον συνδυασμό τους.

Τα νέα σχέδια παραμένουν πιστά στο στόχο να προσφέρουν απλές λύσεις στους άνδρες που έχουν μεγαλώσει με την Pull&Bear. Το πνεύμα αυτό προβάλουν οι φωτογραφίες του γάλλου φωτογράφου Clèment Pascal, που έχει την έδρα του στη Νέα Υόρκη. Ο Pascal παρουσιάζει συχνά τη δουλειά του σε περιοδικά και εφημερίδες όπως Muse, LOfficiel Paris, The Wall Street Journal και The New York Times Magazine. Η κάμερα του Pascal απαθανατίζει την καθημερινότητα τριών κατοίκων του Brooklyn  – του creative director Joao Moraes, του μουσικού και μοντέλου Garber και του καλλιτέχνη Eric Oglander.

Η Pull&Bear Daily Standards, για το ξεκίνημα της νέας σεζόν προτείνει ελαφριά ρούχα σε μπλε, λευκό, μπεζ και γκρι. Προχωρώντας προς το χειμώνα, παλτό και μάλλινα ρούχα  γίνονται απαραίτητα, στους βασικούς χρωματισμούς του σκούρου γκρι και το μπορντό.

Τα κυρίαρχα κομμάτια είναι το μπλε αδιάβροχο και τα τζιν σε ανοιχτούς τόνους και κοψίματα. Νέες εμφανίσεις είναι το chino joggings με ιδιαίτερα κουμπιά και μια ποικιλία από blazer – λιτά, καρό ή με λεπτομέρειες. Στα αξεσουάρ περιλαμβάνεται ως key item το σακίδιο.

 

Vicky StoukiComment