Η PULL&BEAR παρουσιάζει τη γυναικεία κολεξιόν NEOPRENE για θελάσσια σπορ

Το ζευγάρι των σταρ των κοινωνικών δικτύων Alexis Ren και Jay Alvarrez παρουσιάζουν την κολεξιόν με μια νέα φωτογράφιση

Η Pull&Bear λανσάρει τη νέα κολεξιόν για γυναίκες: μια πλήρη σειρά ρούχων από neoprene, τέλεια για κάθε είδους θαλάσσια σπορ όπως το surf ή η σανίδα. Το μοντέλο και σταρ του Instagram Alexis Ren παρουσιάζει την κολεξιόν σε μια φωτογράφιση μαζί με το αγόρι της Jay Alvarrez. Το ζευγάρι ταξιδεύει ανά τον κόσμο και απαθανατίζει το μοναδικό του lifestyle, γεμάτο από adventure sports. Πολύ γρήγορα έχουν αναδειχθεί σε φαινόμενο των κοινωνικών δικτύων, τα προφίλ τους στο Instagram μετρούν περισσότερους από 4 εκατομμύρια followers.

Μετά την πρώτη τους φωτογράφιση για την παρουσίαση της καμπάνιας για την κολεξιόν Beachwear στη Γαλλική Πολυνησία, ο Jay και η Alexis βρίσκονται ξανά μαζί. Αυτή τη φορά στο Μεξικό, στην ακτή της Καραϊβικής, όπου η Alexis φορά κομμάτια από την κολεξιόν Surf για μια φωτογράφιση με τίτλο ‘Lets Go Surfing Baby!’. Η κολεξιόν αποτελείται από μια ποικιλία ρούχων από neoprene, έναν τύπο υφάσματος που προσφέρει συνδυασμό ελαστικότητας και αντοχής, απαραίτητο στο surf και γενικά στα θαλάσσια σπορ.

Η σειρά neoprene για γυναίκες είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Pull&Bear σε όλο τον κόσμο και στο online store PULLANDBEAR.COM.

Vicky StoukiComment