Τα νέα πολυμορφικά γυαλιά ηλίου CARRERA

Δίνουμε  χρώμα στα γυαλιά μας με τις μετώπες που αλλάζουν!   

Δυναμικά και με δημιουργική έμπνευση και μοναδικό στυλ, τα νέα μοντέλα γυαλιών της Carrera αντανακλούν τέλεια την αυθεντική προσωπικότητα της γενιάς των Millennials. Τα νέα γυαλιά ηλίου είναι το απόλυτο must-have αξεσουάρ της σεζόν, αφού στην στιγμή μπορούμε να τα μεταμορφώσουμε με όποιο χρώμα ταιριάζει στο στυλ και την διάθεση μας !

Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό τους, τα γυαλιά αυτά διαθέτουν ειδικό μηχανισμό που αλλάζει την πρόσοψη τους, αντικαθιστώντας το μπροστινό μέρος με μετώπες σε καταπληκτικά χρώματα. Ακριβώς δηλαδή όπως στα καλύμματα για το smartphone ή το τάμπλετ μας, μπορούμε να έχουμε περισσότερα από ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, χρησιμοποιώντας τις μετώπες που βγαίνουν σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και να εκφράζουμε την προσωπικότητα μας, σε κάθε στιγμή του καθημερινού μας lifestyle!


Τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν σύγχρονο σχεδιασμό που εκπλήσσει με την καινοτομία του, και τετράγωνη ή στρογγυλεμένη φόρμα που χαρακτηρίζει τα δύο μεγαλύτερα best-seller της συλλογής όλων των εποχών.

 


Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει έντονους τόνους του κίτρινου, του κόκκινου, του λευκού, του μπλε και του μαύρου, καθώς και μοναδικές επιλογές τύπου «καμουφλάζ» με γεωμετρικά μοτίβα, που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Αυθεντικοί φακοί πολλαπλών επιστρώσεων ή καθρεπτέ, ολοκληρώνουν το προχωρημένο στυλ αυτών των γυαλιών.

Κάθε μοντέλο σε κλασσικό μαύρο χρώμα, διατίθεται με μία επιπλέον μετώπη που μπορούμε να διαλέξουμε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Αποκτάμε όλα τα χρώματα και διασκεδάζουμε συνδυάζοντάς τα όπως μας αρέσει, για μια διαφορετική εμφάνιση κάθε μέρα!

 

Η συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως CARRERA παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.

Vicky StoukiComment