ΚΑ jewls - μία μοναδική συλλογή από χειροποίητα κοσμήματα και σανδάλια για την άνοιξη - καλοκαίρι 2015

Η νέα συλλογή ΚΑ jewls για το καλοκαίρι 2015 κερδίζει τις εντυπώσεις με τα χειροποίητα κοσμήματα και σανδάλια σε μοναδικά σχέδια.  Τα χειροποίητα κοσμήματα είναι στολισμένα με ημιπολύτιμος λίθους, γυάλινες χάντρες και νήματα.  Τα χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια είναι διακοσμημένα με τρέσες, φούντες κρόσσια σε boho ύφος που είναι must για το καλοκαίρι 2015. 

Η δημιουργός των ΚΑ jewls είναι η Κατερίνα Αρναούτογλου, η οποία ασχολείται με το κόσμημα τα τελευταία 15 χρόνια, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο τμήμα διακόσμησης στη σχολή Βακαλό και την κατασκευή κοσμήματος στο Λονδίνο.  Η Κατερίνα ανέφερε ότι μέσα από το κόσμημα μπορεί να εκφράζεται και να σχεδιάζει μοναδικά κομμάτια. Έχοντας ως πηγή έμπνευσης την φύση, τα χρώματα και διάφορα vintage στοιχεία που χρησιμοποιεί για την κατασκευή τους!

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την Κατερίνα Αρναούτογλου δημιουργό των ΚΑ jewls στο Summer Fashion Party των Bloggers in Action την Τετάρτη 1/7 στο F Bar Glyfada.   Επίσης, θα θαυμάσετε τις δημιουργίες της και θα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε τα κομμάτια της αρεσκείας σας από την νέα συλλογή για το καλοκαίρι 2015.  

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το KA jewls official fb page 

Vicky StoukiComment