Το νέο καλοκαιρινό σχέδιο της ECCO, το “Bouillon” σανδάλι.

Το must αυτού του καλοκαιριού είναι τα θερμά μεταλλικά χρώματα. Θα τα δείτε πάνω στα νύχια, στα χείλη και σαν σκιά στα βλέφαρα των ματιών. Το μεταλλικό επίσης, αποτελεί βασικό χρώμα στα φορέματα και στις φούστες. Παράλληλα, αυτά τα χρώματα αποτέλεσαν την έμπνευση των σχεδιαστών της ECCO, οι οποίοι δημιούργησαν το νέο καλοκαιρινό σχέδιο της ECCO, το “Bouillon σανδάλι.

The essence of a Scandinavian lifestyle

Η Ecco παρουσιάζει την συλλογή της για το Καλοκαίρι 2015, εμπνευσμένη από μια ισορροπημένη προσέγγιση στη ζωή, συνδέοντας τις βασικές μας αξίες. Γνωστή παγκοσμίως για την άνεση και την κομψότητά της, τα σχέδια της Ecco έχουν ενσαρκώσει την αίσθηση ενός απλού lifestyle.

Στόχος της Ecco είναι να μοιραστεί το ήδη γνωστό Σκανδιναβικό lifestyle με τον υπόλοιπο κόσμο. Για την Ecco, η βάση ξεκινά από τα πόδια και την κατασκευή παπουτσιών που από τη μία θα προσφέρουν άνεση και κομψότητα και από την άλλη θα σε κάνουν να αισθάνεσαι τόσο αναπαυτικά όταν περπατάς, στοχεύοντας στο να γίνει η δράση και η ενεργητικότητα, δεύτερη φύση σου.

Η φύση ως Μούσα

Από την γέννησή η Ecco πάντα εμπνεόταν από τα Σκανδιναβικά τοπία: αγνά, ανέγγιχτα και μεταξύ άλλων από τα ωραιότερα στον κόσμο. Για γενιές, η Σκανδιναβική παράδοση καθοδηγούνταν από μια θεμελιώδη ερώτηση: γιατί οι επιπλέον διακοσμήσεις και άλλα περιττά προσπαθούν να αναδείξουν κάτι που είναι ήδη από την φύση του τέλειο? Για την Ecco, η αξιολόγηση της φυσικής ομορφιάς είναι ο πυρήνας της φιλοσοφίας της

ECCO Πάνω από 350 εκατομμύρια παπούτσια έχουν πουληθεί από το 1963, όταν ο Karl Toosbuy ανακάλυψε την εταιρεία στην Δανία. Η ECCO αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παπουτσιών στον κόσμο που ελέγχει ολη τη διαδικασία παραγωγής από το εργοστάσιο μέχρι να πάει στο κατάστημα για πώληση. Η ECCO δημιουργεί άνετα, λειτουργικά & stylish παπούτσια και μοντέρνες τσάντες, αξεσουάρ, μικρά δερμάτινα είδη και προϊόντα προστασίας του παπουτσιού. Τα κεντρικά γραφεία της ECCO είναι στην Δανία και απασχολεί πάνω από 19,500 εργαζόμενους 57 διαφορετικών εθνοτήτων παγκοσμίως. Τα προϊόντα της ECCO μπορείτε να τα βρείτε είτε στα καταστήματα ECCO που αριθμούνται 1.100, είτε σε άλλα 14.000 σημεία πώλησης σε 85 χώρες.

 

 

 

 

ECCO STORE :Πατησίων 115 Αθήνα, Tηλ. 210-8254654

ECCO SHOPS IN A SHOP: NOTOS GALLERIES, ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΛΑΡΙΣΑ,

NOTOS EXCLUSIVE THE MALL ATHENS

www.ecco.com

 

https://www.facebook.com/ECCOGREECE

 

 

 

Vicky StoukiComment