Η PULL&BEAR παρουσιάζει την Urban White

Μία capsule collection για άνδρες σε λιτές γραμμές και μίνιμαλ πνεύμα!

Η Pull&Bear λανσάρει την Urban White, μια μίνιμαλ capsule κολεξιόν που υμνεί το καθαρό λευκό και δημιουργεί λιτές γραμμές και λεπτομερή φινιρίσματα. Η σειρά είναι μέρος της ανδρικής κολεξιόν για το καλοκαίρι και αντλεί έμπνευση από μια τάση που πρωτοεμφανίστηκε στην εξαιρετικά ζωντανή La Brea Avenue του Los Angeles και από εκεί σε μεγάλες κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου.

Η Urban White έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδοχές. Η πρώτη προτείνει casual, σπορ looks με βασικά κομμάτια τα φούτερ, φόρμες, baseball jackets ή σπορ βερμούδες με θερμοκολλητικές τσέπες. Η δεύτερη ακολουθεί ελαφρώς πιο formal look, με τυπωμένα πουκάμισα, παντελόνες, jean και denim jackets.

Οι γραμμές είναι χαλαρές, άνετες, με τις μπλούζες να έρχονται σε extra-long στυλ. Όλα τα ρούχα ξεχωρίζουν για τις λεπτομέρειες, όπως φερμουάρ, κρυμμένες τσέπες, πλαϊνά κοψίματα ή συνδυασμοί υφασμάτων όπως δεύτερο διάτρητο ύφασμα που βρίσκεται στα κλασικά T-shirt του μπάσκετ. Εκτός από το λευκό χρώμα, που δίνει και το όνομα στη σειρά, το έτερο χρώμα που εμφανίζεται συμπληρωματικά και σε αντιθέσεις είναι το γκρι.

Vicky StoukiComment