Η bohemian συγκλονιστική συλλογή της NIDODILEDA για την άνοιξη – καλοκαίρι 2015

Birds of a Feather” SS’15 collection

Εμπνευσμένη από τις δεκαετίες του 1960 και 1970, η συλλογή «Birds of a Feather» για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2015 χαρακτηρίζεται από το vintage bohemian feeling του Woodstock, πάντα εκμοντερνισμένο στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Η πέμπτη κατά σειρά συλλογή διατηρεί την bohemian φιλοσοφία του brand, με αέρινα και ελαφριά υφάσματα που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα και "ντύνουν" τις δημιουργίες της σχεδιάστριας Τόνιας Μητρούδη. Παστέλ χρώματα, μαλακές crochet δαντέλες, μανίκια και παντελόνια σε σχήμα καμπάνα, θηλυκά σκισίματα, ιδιαίτερα cut-outs και χαρακτηριστικά, πλέον, ανοίγματα στις πλάτες συνθέτουν το layout της νέας collection.

Για ακόμα μία σεζόν, η εταιρεία Nidodileda συνεχίζει τις συνεργασίες της με Έλληνες σχεδιαστές κοσμημάτων δημιουργώντας αξεσουάρ που εξελίσσουν και ολοκληρώνουν την φιλοσοφία του brand. Δερμάτινες ζώνες απλικαρισμένες με μεταλλικά στοιχεία και χρωματιστές πέτρες ολοκληρώνουν την συλλογή, ενώ για πρώτη φορά λανσάρει την δική της σειρά δερμάτινων pouch bags

Nidodileda κατά τον Δάντη σημαίνει «φωλιά της Λήδας» και είναι ο αστερισμός των διδύμων. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία είναι η ιστορία των Διόσκουρων, των δίδυμων υιών του Δία και της ερωμένης του Λήδας, του Κάστορα και του Πολυδεύκη οι οποίοι ως ανταμοιβή της αδελφικής αγάπης που επέδειξαν επί γης έγιναν αστέρια στον ουρανό.

 

 «Nidodileda δεν είναι μόνο ένα brand ρούχων. Είναι φιλοσοφία, μια ιδέα που σε κάνει να νιώθεις ελεύθερος...» -Tonia Mitroudi

 

E-shop: http://nidodileda.com

Facebook: https://www.facebook.com/Nidodileda.officialpage?ref=br_tf

Instagram: http://instagram.com/nidodileda

Pinterest: http://www.pinterest.com/nidodileda/

YouTube: https://www.youtube.com/user/nidodileda

 

 

Vicky StoukiComment