Η PULL&BEAR λανσάρει μία capsule collection παρουσιάζοντας σχέδια του Pop Artist Frnack Kozik

Το brand προσφέρει δωρεάν Labbits με τις πρώτες αγορές που θα πραγματοποιηθούν στο online store

Η Pull&Bear διαθέτει μια ειδική κολεξιόν παρουσιάζοντας δημιουργίες του Frank Kozik, του ισπανικής καταγωγής αμερικανού graphic designer και καλλιτέχνη. Ο Kozik είναι ευρύτερα γνωστός για τα έργα του για τη μουσική βιομηχανία και ιδίως για το Labbit, μια φιγούρα που είναι πλέον art pop icon. Το PULLANDBEAR.COM, το online κατάστημα του brand, γιορτάζει το νέο λανσάρισμα από σήμερα, προσφέροντας δωρεάν Labbits με τις πρώτες 500 αγορές που θα πραγματοποιηθούν και θα περιλαμβάνουν κομμάτια της κολεξιόν.

Τα ρούχα περιέχουν σχέδια και κείμενα, στα οποία είναι έκδηλο το στυλ του καλλιτέχνη: τολμηρά χρώματα, δυναμικά σχήματα, αναφορές στη σύγχρονη pop κουλτούρα και μια δόση αμαρτίας. Τα T-shirts και οι μπλούζες για άνδρες διατίθενται τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και στο online store.

Γεννημένος στη Μαδρίτη το 1962, ο Frank Kozik μετακόμισε στην Καλιφόρνια στην ηλικία των 15 και σύντομα άρχισε να σχεδιάζει πόστερ για ροκ και πανκ συγκροτήματα. Εντελώς αυτοδίδακτος, κατάφερε να αναδειχθεί στη μουσική βιομηχανία και να συνεργαστεί με διάσημα συγκροτήματα όπως οι Nirvana, Sex Pistols, Pearl Jam, The White Stripes, Beastie Boys. Η δουλειά του έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά και περιλαμβάνει διάφορα αντικείμενα και παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και το Labbit – έχει δημιουργήσει περισσότερες από 500 φιγούρες γι’ αυτό. 

Vicky StoukiComment