Οι εντυπωσιακές γυναικείες συλλογές της Barbour για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015-03-04

Οι νέες γυναικείες συλλογές της Barbour κέρδισε τις εντυπώσεις μας τόσο μέσα από τα ξεχωριστά σχέδια και χρώματα όσο και από την εντυπωσιακή φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε σε μαγικά τοπία της Αγγλίας.

SUMMER DRESS TARTAN

Η πολύχρονη συνεργασία της Barbour με το Tartan γιορτάζεται μέσα από την νέα συλλογή, η οποία είναι πολύ φρέσκια και κομψή παράλληλα. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι τα παστέλ, ιδανικά για υπέροχες βόλτες στον ήλιο. Η Barbour πιο σοφιστικέ και έξυπνα

 Seafarer

Το 1894, ο John Barbour εγκαταστάθηκε στο αναπτυσσόμενο λιμάνι του South Shields στα βόρειο-ανατολικά της Αγγλίας, προμηθεύοντας αδιάβροχα και άλλα ενδύματα, εξυπηρετώντας την κοινωνία των ψαράδων και λιμενεργατών.

The Beacon, το προστατευτικό αυτό ρούχο πήρε την ονομασία του από το γνωστό φάρο. Σήμερα, Beacon βρίσκεται στην καρδιά του ποταμού Tyne καθώς και παραμένει σύμβολο για το brand.

Η συλλογή Seafarer γιορτάζει την πολύχρονη ναυτική κληρονομιά και εμπνέεται από το Beacon. Η συλλογή χαρακτηρίζεται από καλοκαιρινή διάθεση, ανοιχτές αποχρώσεις, αέρινα υφάσματα και πολύ έξυπνα προβάλει την χρησιμότητα της διπλής ραφής. Τα t-shirt απεικονίζουν γλάρους και ναυτικές εικόνες.

Ο William Morris γνωστός ως ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές και διορατικούς διακοσμητές του 19ου αιώνα. Πολύ προσεχτικά, οι επιλογές του William Morris συνθέτουν μια συλλογή, η οποία θα ανανεώσει την γυναικεία γκαρνταρόμπα περιλαμβάνοντας πουκάμισα, πανωφόρια και αξεσουάρ σε εντυπωσιακά χρώματα και prints.

NATURE TRAIL

Η Nature Trail είναι μια συλλογή η οποία γιορτάζει την ζωή στην εξοχή. Παίρνοντας φρέσκο αέρα και κάνοντας βόλτες στην εξοχή, ανακαλύπτεις την μαγεία που μπορεί να σου δώσει η φύση. Μπουφάν σε διάφορα χρώματα, μπλούζες και πλεχτά αντικατοπτρίζουν τις αποχρώσεις του φύσης του πανέμορφου τοπίου. T-shirts με ιδιαίτερες στάμπες απεικονίζουν εικόνες με τον φυσικό πλούτο της Αγγλίας από διαφορετική πλευρά κάθε φορά.

 BRITISH WATERWAYS

Η Αγγλίδα Julie Dodsworth είναι δεξιοτέχνης σχεδιάστρια, όπου ζει και εργάζεται στο Grand Union, το μεγαλύτερο κανάλι της Αγγλίας. Τα σχέδιά της αναδεικνύουν την κληρονομιά, την παράδοση και τον ρομαντισμό των καναλιών χρησιμοποιώντας με μαγικό τρόπο τα χρώματα.


BARBOUR STORE

 ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ 16, ΑΘΗΝΑ

 ΤΗΛ. 210-3622137 & 210-3611545

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ:

 NOTOS COM HOLDINGS S.A.

 ΤΗΛ. 2111887300

Vicky StoukiComment