Η BERSHKA & η LAURA HAYDEN προπονούνται μαζί

Το ‘IT GIRL’ είναι το πρόσωπο της σπορ σειράς START MOVING

Εξερεύνησε την πόλη όσο προπονείσαι. Με αυτό τον τρόπο, η Laura Hayden παρουσιάζει το νέο σπορ στυλ της Bershka.

Το ‘It girl’ είναι η πρωταγωνίστρια του video που ενσαρκώνει τη φιλοσοφία των δύο κολεξιόν που παρουσιάζονται: ‘Wild Side’ και ‘Be Active Outdoors’, με έμπνευση από τις πολεμικές τέχνες και τα εξωτερικά σπορ. 

Start Moving now. Get ready for Spring with Laura Hayden. Do fitness the stylish way with Bershka and get the looks here http://bers.hk/bershkastartmoving

Wild Side’. Έθνικ τυπώματα σε φόντο γκρι και λευκό, με πινελιές φλούο πορτοκαλί, είναι κομμάτια μιας κολεξιόν με θέμα το kick-boxing. Ρούχα μόδας συμπληρώνουν την κολεξιόν, όπως κολάν με τυπώματα, ασύμμετρα τοπ με σκισίματα και κομμάτια από πλυμένο indigo. Για ένα πιο σπορ look, η κολεξιόν περιλαμβάνει φαρδιά παρκά, αθλητικά γιλέκα και τοπ με κουκούλα.

Η σειρά ‘Be Active Outdoors’ είναι η τέλεια επιλογή για σπορ σε εξωτερικό χώρο. Η έμφαση δίνεται σε περίπλοκα κομμάτια, όπως τοπ με λωρίδες που δένουν στην πλάτη, ασύμμετρες λεπτομέρειες, ανοίγματα, περίτεχνα δεσίματα. Το άνετο και μοδάτο ‘skort’, μια ιδιαιτερότητα της σειράς, προτείνεται σε τυπωμένα υφάσματα. Τα σπορ σε εξωτερικό χώρο φωτίζονται με τροπικά τυπώματα σε φόντο μαύρο και άσπρο με πινελιές neon ροζ, ρίγες και ντεγκραντέ εφέ.

 

Vicky StoukiComment