Η BARBOUR μας παρουσιάζει τις νέες ξεχωριστές ανδρικές συλλογές για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015

DRESS TARTAN

Στη νέα συλλογή Dress Tartan συνδυάζεται η απλότητα και η εμμονή στον παραδοσιακό τρόπο κατασκευής με την κομψότητα Barbour. Όλα τα χρώματα της συλλογής προέρχονται από το original dress tartan. Το Tartan κατοχυρώθηκε στην αποκλειστικότητα της Barbour την δεκαετία του ‘90. Τα μπουφάν είναι ελαφριά, προσαρμοσμένα σε κάθε τύπο και το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα παγκοσμίως είναι τα αδιάβροχα φερμουάρ. Τα πλεχτά είναι σε μοντέρνα γραμμή και σύγχρονα σχέδια και τα λινά πουκάμισα μας ταξιδεύουν νοερά στο καλοκαίρι.

TATTERSALL

Το Tattersall έχει γίνει το αγαπημένο των fans της Barbour. Πρόκειται για ένα κεντημένο σχέδιο, του οποίου η σύνθεση αποτελείται από συχνές λεπτές γραμμές, επαναλαμβανόμενες οριζόντια για να δημιουργήσουν τελικά καρό τετράγωνα.

Παραδοσιακά, χρησιμοποιούνταν για τις κουβέρτες των αλόγων για χαλάκια και σέλες. Η γνωστή σε όλους δημοπρασία αλόγων έγινε συνώνυμη με το Tattersall.

Με επίκεντρο την πολύχρονη συνεργασία της Barbour με το Tattersall, η νέα συλλογή απαρτίζεται από ελαφριά μπουφάν με Tattersall φόδρες, βαμβακερά cashmere πλεχτά και καρό πουκάμισα σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα.

GREAT COATTHE NAVAL BELTER

Είναι μια καλοκαιρινή συλλογή με navy επιρροές. Από την ίδρυσή της το 1894, η Barbour είχε πάντα στενούς δεσμούς με το ναυτικό και απευθυνόταν σε όλους όσους δούλευαν στα ποτάμια και στα κανάλια. Η συλλογή Naval Belter εξυμνεί αυτή την επιρροή. Το navy αποτελεί το κυρίαρχο χρώμα της συλλογής με πορτοκαλί πινελιές. Ο φάρος, ο οποίος βρίσκεται στον ποταμό Tyne στα Βόρειο – Ανατολικά της Αγγλίας, έχει γίνει σύμβολο της Barbour από τις αρχές της για αυτό και χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό στοιχείο. Στη νέα καλοκαιρινή συλλογή τα πλεχτά και τα πουκάμισα παρουσιάζονται σε chambray υφάσματα και ανοιχτές αποχρώσεις του μπλε.

LAUNDRYMAN

Εμπνεόμενη από τον κατάλογο του 1910, η Laundryman είναι μια μικρή συλλογή από ελαφριά υφάσματα και βαμμένα ξεπλυμένα ρούχα. Έχουμε βέβαια πάντα στο νου μας ότι το σύμβολο αυτής της συλλογής είναι ο μεγάλος κρίκος. Τα πλεχτά είναι βαμμένα και τα polo πουκάμισα παρουσιάζονται σε καλοκαιρινά χρώματα, έτσι ώστε να δημιουργήσουν μια casual συλλογή σχεδιασμένη για ζεστό καιρό.

MENS TAILORING

Αυτή η συλλογή χαρακτηρίζεται από το British Tweed για την Άνοιξη και από βαμβακερά λινά υφάσματα για το Καλοκαίρι. Σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να φοριούνται σε κάθε περίσταση, η συλλογή Barbours Tailoring προσθέτει στυλ και φινέτσα σε ένα casual look είτε στην πόλη, είτε στην εξοχή.

CLASSIC BARBOUR

Η καρδιά του Brand Barbour. Κλασικά κομμάτια τα οποία δεν θα αφήσουν κανέναν απογοητευμένο. Μια συλλογή με άνετα ρούχα, τα οποία είναι τόσο λειτουργικά, όσο και πρακτικά. Πιο απλά, είναι μια συλλογή που στηρίζεται σε μια κληρονομιά πάνω από 100 χρόνια και με ρούχα τα οποία είναι ευκολοφόρετα.

 

BARBOUR STORE                                                        ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ:

ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ 16, ΑΘΗΝΑ                                               NOTOS COM HOLDINGS S.A.

ΤΗΛ. 210-3622137 & 210-3611545                                 ΤΗΛ. 2111887300

 Links:

Vicky StoukiComment