Η ανατρεπτική νεανική συλλογή της PULL&BEAR για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015

Η PULL&BEAR ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΛΕΞΙΟΝ ΜΕ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗ ΜΟΔΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΡ

Το brand απεικονίζει το νεανικό του κοινό σε μια φωτογράφηση εμβληματικών σπορ στην πόλη Venice στην Καλιφόρνια.

Η Pull&Bear ξεκινά τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 με μια κολεξιόν που απευθύνεται στο εφηβικό κοινό της. Αυτή η σειρά επηρεάζεται έντονα από την κουλτούρα του δρόμου και εμπεριέχει σημαντικά στοιχεία των σπορ. Η βασική φωτογράφηση έγινε στις γειτονιές της πόλης Venice στην Καλιφόρνια. Εκεί, ο νοτιοαφρικανός φωτογράφος Henrik Purienne παρουσιάζει καθημερινές στιγμές ενεργητικότητας και κίνησης μιας ομάδας εφήβων. Στο καστ συμμετέχουν ο Luka Sabbat και τα μοντέλα Steffy Argelich και Malcolm Lindberg.

Η κολεξιόν για κορίτσια γεμίζει από δυνατά χρώματα, έντονο κόκκινο και μπλε, με τα βαμβακερά φούτερ και τα T-shirts να ξεχωρίζουν ως τα βασικά κομμάτια. Τα τυπώματα έχουν ποικιλία θεμάτων, και φυσικά το brand logo. Το σπορ πνεύμα της σειράς εκφράζεται σε κομμάτια όπως τα παντελόνια φόρμας, το αδιάβροχο jacket, τα top από τεχνολογικά υφάσματα ή υφάσματα όπως neoprene και nylon. Όλα συνδυάζονται με φούστες και τζιν, στο σύγχρονο look της πόλης.

Τα σχέδια για αγόρια περιλαμβάνουν πολλά τυπώματα και T-shirts με στάμπες από σπορ τοπία, όπως παραλίες για surfing μέχρι σημεία της πόλης για skateboard. Υπάρχουν και τα φούτερ του κολεγίου, σε αντίθεση άσπρου-μαύρου και ντεγκραντέ χρώματα. Πλησιάζοντας προς το καλοκαίρι, η χρωματική παλέτα γίνεται πιο απαλή, με παλ τόνους και τροπικές εικόνες. 

Vicky StoukiComment