Η Oysho παρουσιάζει τη νέα της γραμμή Gymwear Studio για την άνοιξη-καλοκαίρι 2015

Μία συλλογή εμπνευσμένη από τον κόσμο του χορού!

Η τελευταία μόδα στο χώρο του fitness δίνει το στίγμα της στη νέα πρόταση της Oysho. Για ακόμη μία φορά, το brand επιλέγει να παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις μέσα από την κορυφαία έκφραση της γυναικείας θηλυκότητας: τον χορό.

Η νέα συλλογή Gymwear Studio αποτελείται κατά κύριο λόγο από κομμάτια που προσαρμόζονται στην κίνηση του σώματος και του επιτρέπουν να ελίσσεται με φυσικότητα και χάρη. Οι απλές και λιτές γραμμές είναι το κύριο χαρακτηριστικό σε ριχτές φούστες, άνετα μπλουζάκια, ολόσωμες φόρμες και πρακτικά crop tops. -

Η έμφαση στη συγκεκριμένη συλλογή έχει δοθεί εξολοκλήρου στην άνεση, με ακόμη πιο προσεγμένα τεχνικά πατρόν, ειδικά σχεδιασμένα για να συνοδεύουν την κίνηση του σώματος με τον καλύτερο τρόπο. Για το λόγο αυτό, όλα τα ενδύματα έχουν κατασκευαστεί από υφάσματα κορυφαίας ποιότητας και αντοχής.

Οι θηλυκές γραμμές δίνουν δυναμικά το παρόν, τονίζοντας τις γραμμές του γυναικείου σώματος με την τεχνική “bonded”, στη βελτιωμένη της εκδοχή: ρούχα χωρίς ραφές που εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα υπογραμμίζοντας την ευαισθησία και τον αισθησιασμό των χορευτικών κινήσεων.

Τα διάφορα υφάσματα μπερδεύονται αρμονικά με μια γκάμα παλ χρωμάτων, όπως το απαλό ροζ, που συνδυάζεται με ουδέτερους τόνους όπως το γκρι, το λευκό και το μαύρο.

Διατηρώντας το αυθεντικό της πνεύμα, η συλλογή Gymwear Studio της Oysho δημιουργήθηκε για τις σύγχρονες γυναίκες που αγαπούν τον χορό και αναζητούν την χρυσή τομή μεταξύ μόδας και άθλησης, χωρίς να χάνουν το προσωπικό τους στυλ.

The video – A beautiful film about love

Oysho presents "A beautiful film about love", the launch video for the Gymwear Studio campaign that transports us to the world of art in movement. Filmed in Barcelona and directed by Alexander Tregon, the images tell a tale of love and fashion performed by the members of the Martz Contemporary Dance Company with music by Nils Frahm & Anne Müller.

Η Oysho παρουσιάζει το “A beautiful film about love”, το βίντεο παρουσίασης της καμπάνιας Gymwear Studio που μας μεταφέρει στο σύμπαν του χορού. Γυρίστηκε στη Βαρκελώνη υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Alexander Tregon και μας αφηγείται μια ιστορία αγάπης και μόδας. Την ιστορία ενσαρκώνουν οι χορευτές του Martz Contemporary Dance Company υπό τη μουσική επένδυση των Nils Frahm και Anne Müller.

Υπό του ήχους του Let my key be C, τα ρούχα της Oysho αποκτούν δύναμη, πάθος και τεχνική για να συνοδεύσουν μια χορογραφία γεμάτη τάσεις και συναισθήματα.

Η συλλογή Gymwear Studio θα διατίθεται σε όλα τα καταστήματα Oysho και στην ιστοσελίδα OYSHO.COM από τα μέσα Φεβρουαρίου.

 

Vicky StoukiComment